Survivor: Η guest εμφάνιση των διδύμων στη σειρά «Safe Sex» (βίντεο)

Survivor: Η guest εμφάνιση των διδύμων στη σειρά «Safe Sex» (βίντεο)

Μπορεί οι δίδυμες αδερφές Αϊνατζόγλου να έχουν δυσκολευτεί ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες στο Survivor, με την Ελισάβετ να είναι η πρώτη που αποχωρεί από την ομάδα των Μαχητών και την Ειρήνη να είναι για δεύτερη φορά υποψήφια προς αποχώρηση, ωστόσο τα δύο κορίτσια είχαν φιλοδοξίες για αναγνώριση από πολύ παλιά.

Το guest των διδύμων σε ελληνική κωμική σειρά από το 2008 που αποδεικνύει πως μάλλον δεν υπήρξαν και τόσο… άσημες και η συμμετοχή τους σε βίντεο κλιπ τραγουδιού. Και οι δίδυμες δεν είναι οι μόνες από την αρχική ομάδα των Μαχητών που φλέρταραν στο παρελθόν με τη δημοσιότητα.

Κάνοντας zapping το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας πέσαμε πάνω σε ένα ακόμη επεισόδιο του Safe Sex, από τις δεκάδες σειρές που προβάλλει το MEGA το τελευταίο διάστημα και όσο αδυνατεί να παράξει νέο πρόγραμμα. Σε αυτό λοιπόν, η Μπέσι Μάλφα ανέλαβε το διπλό ρόλο, δύο δίδυμων αδερφών που έμοιαζαν σαν δυο σταγόνες νερό. Στο διπλό αυτοτετελές επεισόδιο από το μακρινό 2008, προβλεπόταν μια σκηνή flashback στην παιδική ηλικία των δίδυμων γυναικών. Και εκεί συνέβη η αποκάλυψη.

Τα δίδυμα κορίτσια που ανέλαβαν τον μικρό αυτό ρόλο κάτι μας θύμισαν και όταν βρήκαμε το επεισόδιο στο διαδίκτυο και το εξετάσαμε εξονυχιστικά, βεβαιωθήκαμε. Επρόκειτο για τις αδερφές Αϊνατζόγλου. Η Ειρήνη και η Ελισάβετ πριν δηλώσουν συμμετοχή στο παιχνίδι, φλέρταραν με τη δημοσιότητα στην κωμική σειρά του MEGA. Και αυτό δεν ήταν παρά μόνο η αρχή.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν από μερικές ημέρες, διέρρευσε στο διαδίκτυο πως τα δύο κορίτσια από την ομάδα των «Μαχητών» είχαν συμμετέχει σε βίντεο κλιπ του Κωνσταντίνου Αργυρού. Πρόκειται για το τραγούδι «Δεύτερη φορά» στο οποίο οι δύο αδερφές είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.