Survivor: Η «μάχη» των «Διάσημων» για να ρίξουν μία καρύδα από το δέντρο (βίντεο)

Survivor: Η «μάχη» των «Διάσημων» για να ρίξουν μία καρύδα από το δέντρο (βίντεο)

Η ομάδα των «Διάσημων» είναι εκείνη που έχει καταφέρει να κερδίσει τα περισσότερα αγωνίσματα με έπαθλα φαγητού, με αποτέλεσμα να είναι η ομάδα που έχει «πεινάσει» λιγότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν στιγμές που να «λύγισαν» από την ασιτία οι παίκτες της ομάδας. 

Στην επίσημη σελίδα τoυ ριάλιτι επιβίωσης στο Facebook, αναρτήθηκε πριν  λίγες ημέρες, ένα βίντεο που δείχνει τον Bo, τον Λάμπρο Χούτο, τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον Κώστα Κοκκινάκη και τον Στέλιο Χανταμπάκη, να προσπαθούν να ρίξουν μία καρύδα από το δέντρο. Είχαν πάρει ένα μεγάλο ξύλο και χτυπούσαν το δέντρο για να πέσει η καρύδα στο έδαφος.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.