ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βρετανία: Ισπανός καταζητούμενος παιδεραστής τραγούδησε στο X-factor (φωτό, βίντεο)

Βρετανία: Ισπανός καταζητούμενος παιδεραστής τραγούδησε στο X-factor (φωτό, βίντεο)

Ένας Ισπανός παιδεραστής καταζητούμενος στην πατρίδα του για το βιασμό ενός δεκάχρονου κοριτσιού τραγούδησε στο βρετανικό X Factor, ενώ εργάστηκε και σε βρετανικό νοσοκομείο.

Όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα Mirror ο 46χρονος Μάνουελ Πονς Σάντσεζ εντυπωσίασε μάλιστα τον Σάιμον Κάουελ με την ερμηνεία του κλασικού τραγουδιού “With Or Without You” των U2, αν και ο τελευταίος δεν γνώριζε ποιον είχε μπροστά του. Ο Πονς Σάντεζ δεν ήταν απλώς ένας τραγουδιστής που ήλπιζε να κάνει καριέρα στο πεντάγραμμο, αλλά ένας επικίνδυνος παιδεραστής που τον κυνηγούσαν οι διωκτικές αρχές.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Ισπανός καταδικάστηκε σε 23 χρόνια κι έξι μήνες κάθειρξη από δικαστήριο της Πάλμα στη Μαγιόρκα για μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων κατά του θύματός το, από την ηλικία των έξι μέχρι που το κοριτσάκι έγινε δέκα ετών.

Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ήρθαν στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες: ο δράστης έδενε τη μικρή σ’ ένα κρεβάτι και τη χτυπούσε βάναυσα προτού την κακοποιήσει σεξουαλικά. Ήταν τόσο βαθιές οι ουλές που άφησαν τα βασανιστήρια στον ψυχισμό της, ώστε η μικρή υποφέρει από μόνιμο μετατραυματικό στρες.

Η μάνα του θύματος κατήγγειλε τον Πονς Σάντσεζ στην αστυνομία το 2007 κι εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του, αλλά αυτός είχε διαφύγει στη Βρετανία τρία χρόνια νωρίτερα.

Όταν πήγε στην Αγγλία ο παιδεραστής έπιασε δουλειά ως θυρωρός σε νοσοκομείο στο Λίβερπουλ.

Αργότερα ξεθάρρεψε και μάλιστα εμφανίστηκε το 2009 στο X Factor εντυπωσιάζοντας τον Σάιμον Κάουελ.

Οι ισπανικές αρχές, αν και γνώριζαν ότι ο καταζητούμενος είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο, φαίνεται ότι παρέλειψαν να ειδοποιήσουν τη βρετανική αστυνομία, όπως αναφέρουν τοπικές εφημερίδες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.