Οταν ο μπαμπάς σου είναι live στο BBC αλλά εσύ δεν το ξέρεις! (βίντεο)

Οταν ο μπαμπάς σου είναι live στο BBC αλλά εσύ δεν το ξέρεις! (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει δύο μικρά παιδιά να διακόπτουν τον μπαμπά τους, όταν αυτός μιλάει ζωντανά από το σπίτι του, σε δελτίο ειδήσεων του BBC.

Ο δημοσιογράφος του BBC, Ρόμπερτ Κέλλυ δυσκολεύτηκε να δώσει το ρεπορτάζ του σχετικά με την πρόεδρο της Νότιας Κορέας, καθώς μπήκαν ξαφνικά μέσα στο γραφείο του, τα δύο του παιδιά.

Στο ξεκαρδιστικό βίντεο, βλέπουμε τον παρουσιαστή του δελτίου από το στούντιο να προσπαθεί να συνεχίσει τη συνέντευξη με τον δημοσιογράφο, την ώρα που το μεγαλύτερο παιδί του αρχίζει να παίζει με ένα παιχνίδι.

Ο Κέλλυ ως σωστός επαγγελματίας, προσπαθεί να απομακρύνει διακριτικά το παιδί του, αλλά εκείνη την ώρα μπαίνει και το μικρότερο παιδί της οικογένειας.

Στη συνέχεια εμφανίζεται μια γυναίκα, η οποία σκύβει για να μη φανεί στην κάμερα – κάτι όμως που δεν καταφέρνει – και προσπαθεί να απομακρύνει τα παιδιά.

Παρ’ όλο που επικράτησε αμηχανία για λίγα λεπτά, η συνέντευξη συνεχίστηκε κανονικά.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.