ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τί έπαθε η Ελένη Μενεγάκη και τα έβαλε με τους «Διάσημους» του Survivor; (βίντεο)

Τί έπαθε η Ελένη Μενεγάκη και τα έβαλε με τους «Διάσημους» του Survivor; (βίντεο)

Το Survivor από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσο του τηλεοπτικού κοινού όσο και των media.

Όλες-σχεδόν-οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης σχολιάζουν τα πάντα που βλέπουν στους δέκτες τους κάθε φορά που προβάλλεται επεισόδιο στον αέρα! Το ίδιο κάνει και η Ελένη Μενεγάκη με την παρέα της και οι ατάκες τους είναι όλο φωτιά!

Σήμερα στην εκπομπή της λοιπόν, σχολίαζαν την αποχώρηση του Γουίλι, τα καρφιά των «Διάσημων» για τους «Μαχητές» καθώς και την φοβερή νίκη των «Μαχητών», οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 10-1.

Την ώρα της συζήτησής τους και ενώ η συνεργάτιδα της Ελένης, Φωτεινή, αναφερόταν στο ότι έχουν πέσει οι μάσκες από την ομάδα των «Μαχητών» κάτι το οποίο δεν συμβαίνει στην άλλη ομάδα, αυτή των «Διάσημων», καθώς εκείνοι έχουν την καριέρα τους, βγάζουν τα λεφτά τους και δεν τους νοιάζει, δεν θα σκοτωθούν δηλαδή ποτέ τόσο πολύ, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια, τότε η παρουσιάστρια πέταξε τα δικά της καρφιά και ξεφτίλισε κανονικότατα τους «Διάσημους»:

«Καλά μην τρελαίνεσαι τόσο πολύ, έχουν καριέρες έξω… Έχουν τις δουλειές τους βεβαίως, πάνε πολύ καλά, θα τους βοηθήσει και το παιχνίδι ακόμα περισσότερο αλλά εντάξει, δεν μιλάμε και για τον Μαραντόνα! Τον έχουμε κλείσει στο Survivor και λέμε έχει μια καριέρα και τον περιμένει…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.