Survivor: Οι πιο σκληρές δοκιμασίες που έχουν γίνει ποτέ (βίντεο)

Survivor: Οι πιο σκληρές δοκιμασίες που έχουν γίνει ποτέ (βίντεο)

Δεν αρέσει απλώς, μάλλον μιλάμε για την νέα τηλεοπτική μανία! Το Survivor αλλάζει τα τηλεοπτικά δεδομένα και γράφει την δική του ιστορία στην τηλεθέαση προκαλώντας μία μικρή -ή και μεγάλη- υστερία σε όλα τα άλλα κανάλια.

Ακόμα κι αυτοί που δεν το παρακολουθούν και δεν βλέπουν το «τι ωραίο έχει να βλέπεις κάποιον να καταβροχθίζει από την πείνα του ένα μουσακά ή ένα κλαμπ σάντουιτς;» είναι πάντα έτοιμοι να μπουν σε μία συζήτηση που αφορά το συγκεκριμένο ριάλιτι επιβίωσης.

Κι αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στο ελληνικό Survivor και ότι οι δοκιμασίες που περνάνε η Λάουρα Νάργες, ο Μπο ή ο Κώστας, ο πρώην μισθοφόρος, ο Ορέστης Τσανγκ ο Θεσσαλονικιός αλλά και η παρέα τους είναι ό,τι πιο δύσκολο έχουμε δει… ξανασκεφτείτε το.

Το ελληνικό Survivοr όσο κι αν βασίζεται στην αμερικάνικη εκδοχή της σειράς, δεν έχει καμία σχέση ως προς το βαθμό δυσκολίας των δοκιμασιών που περνούν οι παίκτες, κάνοντας μάλιστα κάποιες από αυτές τόσο επικίνδυνες που καταργήθηκαν.

Για του λόγου το αληθές, δείτε μερικά από τα πιο σκληρά αγωνίσματα που έχουν γίνει σε Survivor παγκοσμίως.

Ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις

Ίσως πρόκειται για την πιο δύσκολη και επικίνδυνη δοκιμασία, αφού το ζητούμενο είναι όχι τόσο εάν θα κερδίσεις, αλλά αν θα καταφέρεις να βγεις ζωντανός.

Οι παίκτες σέρνονται στην άμμο περνώντας από κορμούς δέντρων. Στη συνέχεια πρέπει να σκάψουν με τα χέρια τους και να περάσουν κάτω από αυτούς για να συνεχίσουν τη διαδρομή τους. Αφού βγουν από το έδαφος πρέπει να σκάψουν ξανά για να βρουν τις θαμμένες τσάντες που έχουν μέσα μπάλες, τις οποίες πρέπει στη συνέχεια να τις τοποθετήσουν στη σωστή θέση σε ένα παιχνίδι ευστοχίας. Πολλοί ήταν οι παίκτες που λιποθύμησαν αφού ολοκλήρωσαν το αγώνισμα.

Σκαλί-σκαλί θα ανεβώ

Μπορεί να μην φαίνεται δύσκολη εκ πρώτης όψεως, αλλά όπως αποδεικνύεται είναι από τις πιο επίπονες. Οι παίκτες στέκονται μπροστά από μια σκάλα η οποία δεν έχει… σκαλιά. Πρέπει να τα τοποθετήσουν ένα-ένα σαν παζλ. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ανεβοκατεβαίνουν τη σκάλα δεκάδες φορές, μέσα στο λιοπύρι, κουβαλώντας και τα σκαλιά σε σημείο που τους κόβεται η αναπνοή.

Ο τροχός της… ατυχίας

Τρεις παίκτες από κάθε ομάδα δεμένοι πάνω σε ένα τροχό. Οι υπόλοιποι γυρνούν τον τροχό και οι δεμένοι παίκτες βυθίζονται στην πισίνα που βρίσκεται από κάτω. Πρέπει να βάλουν νερό στο στόμα τους και να το φτύσουν στη συνέχεια σε ένα χωνί. Το χωνί αυτό γεμίζει ένα σωλήνα, ο οποίος μόλις γεμίσει μέχρι πάνω ρίχνει ένα μπαλάκι. Και τα βάσανά τους δεν τελειώνουν εδώ. Πρέπει να λύσουν ένα παζλ-λαβύρινθο να περάσει από μέσα το μπαλάκι και τελικά να κερδίσουν τη δοκιμασία.

Αγκαλιά με μία σημαδούρα

Η συγκεκριμένη δοκιμασία ήταν καθαρά αντοχής, τεράστιας αντοχής. Οι παίκτες ανεβαίνουν πάνω σε μια σημαδούρα και ο τελευταίος που θα μείνει στη θέση του κέρδιζε και την ασυλία. Το ρεκόρ αντοχής που σημειώθηκε σε μια εκδοχή του παιχνιδιού ήταν 12 ώρες, ώσπου ο ένας παίκτης πρότεινε μια συμβιβαστική λύση για να λήξει ο… γολγοθάς.

Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι

Φαίνεται απλό αλλά δεν είναι. Οι παίκτες παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Δύο παίκτες κάθε φορά είναι δεμένοι μεταξύ τους με ένα σκοινί και κυνηγάνε το ζευγάρι της άλλης ομάδας για να του αρπάξουν τη σημαία που κρατάει.

Κλωτσιές και φωνές

Δύο ομάδες. Ένας παίκτης κάθε ομάδας πιάνεται σφιχτά από ένα στύλο. Δύο άτομα της αντίπαλης ομάδας προσπαθούν να τον τραβήξουν με όποιον τρόπο μπορούν μέχρι τη γραμμή τερματισμού. Ο πιο γρήγορος κερδίζει.

Σωματική πρόκληση αντοχής και ισορροπίας

Οι παίκτες στέκονται σε μία δοκό με κλίση και κρατάνε ένα ξύλο με μία επίπεδη επιφάνεια πάνω στην οποία ισορροπεί μία σφαίρα. Ενώ προχωράνε θα πρέπει η μπάλα να μην πέσει στο έδαφος. Το όλο εγχείρημα δυσκολεύει το αεράκι που φυσάει πού και πού αλλά και το χέρι που από την κούραση αρχίζει και τρέμει.

Πόσο αντέχει κάποιος κάτω από το νερό;

Οι παίχτες μπαίνουν κάτω από το νερό και όποιος αντέξει περισσότερο κερδίζει. Απλά τα πράγματα; Ναι εάν είσαι ο παίκτης στο βίντεο που άντεξε δύο λεπτά χωρίς ανάσα. Αφού βεβαιώθηκε ότι όλοι οι άλλοι είχαν βγει στην επιφάνεια, είπε να κάνει κι εκείνος την εμφάνισή του.

Πίσω μου σε έχω σατανά

Μία από τις πιο διασκεδαστικές δοκιμασίες με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Οι παίκτες των δύο ομάδων δεμένοι μεταξύ τους γυρνούν γύρω από ένα κύκλο κουβαλώντας ένα βαρύ σακίδιο στην πλάτη τους. Στόχος να ακουμπήσουν έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα για να κερδίσουν τη δοκιμασία. Εξαιρετικά εξαντλητικό, όπως σημειώνει ο παρουσιαστής.

Τυφλόμυγα σε λαβύρινθο

Δύσκολη δοκιμασία για τους παίκτες, αλλά τρομερά διασκεδαστική για τους τηλεθεατές. Οι παίκτες με δεμένα μάτια μπαίνουν σε έναν λαβύρινθο. Ειδικά «τραπέζια» με χαραγμένα βέλη τους καθοδηγούν ενώ καλούνται να συλλέξουν τέσσερα διαφορετικά κολιέ και να βρουν και την έξοδο.

Κάντο όπως ο σούμο

Η δοκιμασία αυτή ήταν σχετικά απλή, χαρακτηρίστηκε όμως και επικίνδυνη από τις… τούμπες που έτρωγαν οι παίκτες. Μέσα σε μια αρένα, οι παίκτες κρατώντας από ένα μαξιλάρι προσπαθούσαν να πετάξουν εκτός τον αντίπαλό τους.

Βουτιά από βράχο

Πρόκειται για μία από τις δοκιμασίες που υπήρχε στις πρώτες εκδοχές του παιχνιδιού, αλλά στη συνέχεια καταργήθηκε λόγω της επικινδυνότητάς της. Οι παίκτες έπρεπε να πηδήξουν από έναν ψηλό βράχο, να ξεκλειδώσουν ένα κουτί και να το σύρουν μέχρι την ακτή, αφού πρώτα έχουν παλέψει με τα κύματα και τα βράχια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.