ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Σόφη Πασχάλη μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Ντάνο μετά την αποχώρηση από το Survivor! (βίντεο)

Η Σόφη Πασχάλη μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Ντάνο μετά την αποχώρηση από το Survivor! (βίντεο)

Για τις δύσκολες συνθήκες στο Survivor , τα όσα είδε μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι ,  αλλά και τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλου, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, η Σόφη Πασχάλη.

«Οι γυναίκες δεν έχουμε περίοδο. Οι ορμόνες όταν δεν έχεις περίοδο αλλάζουν. Γίναμε όλοι ένα φύλο» είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε αναφερόμενη στις δύσκολες συνθήκες: «Βρέχεσαι και στεγνώνουν πάνω σου τα ρούχα.».

Ωστόσο αυτό περίμεναν όλοι ήταν να αποκαλύψει επιτέλους για πρώτη φορά το «ένοχο μυστικό» που αφορά στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε αν το ότι έφαγε κρυφά ο Ντάνος είναι ο λόγος που μίλησε για «ψέμα και υποκρισία», ανέφερε: «Έδωσα ένα παράδειγμα. Δεν είπαμε ποτέ τι έχει συμβεί. Είπαμε ότι θα το αφήσουμε πίσω και θα ξαναβρούμε».

 «Δεν πήγα για το έπαθλο. Δεν είχα καμία στρατηγική και σκοπιμότητα», πρόσθεσε η πρώην παίκτρια των «Διασήμων».

Ποιον συμπάθησε περισσότερο από τους συμπαίκτες της στην ομάδα των «Διάσημων»; «Έναν; Νομίζω τείνω στην Ευρυδίκη», απάντησε η γυμνάστρια.

Τι λέει για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το ριάλιτι επιβίωσης όσον αφορά τα μηνύματα που προωθεί στους τηλεθεατές; «Εγώ δεν είδα λάθος μηνύματα. Εγώ είδα ανθρώπους που τους αφήνουν κάπου και προσπαθούν να επιβιώσουν. Αυτό που είδα είναι ότι αν δεν τρως, τα πράγματα μεγεθύνονται…Είχαμε βάλει έναν κακό κανόνα εμείς σαν ομάδα. Να βάζουμε ότι βρίσκουμε σε τροφή στο τραπέζι για όλους…».

Για τις αντιδράσεις και τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται στα social media μετά από την κόντρα της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τόνισε: Έχει μεγεθυνθεί πολύ το θέμα. Είναι ένα παιχνίδι. Βλέπω κοριτσάκια να με βρίζουν…»

«Γιατί είναι ερωτευμένα με τον Αγγελόπουλο», της τόνισε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. «Ναι!», απάντησε η Σόφη Πασχάλη.

Τι θέλει να πει στους χρήστες των social media που εκφράζονται αρνητικά για εκείνη; «Σας αγαπώ! Μην συνεχίζετε να το κάνετε με τα άλλα παιδιά που θα βγουν. Ας σταματήσει σε μένα. Ειδικά στη Λάουρα! Δεν θα το αντέξει!», απάντησε η γυμνάστρια.

Δείτε τα βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.