Τις διαφορές τους έλυσαν ο Γ. Αγγελόπουλος και η Ε. Βαλαβάνη στο Survivor (βίντεο)

Τις διαφορές τους έλυσαν ο Γ. Αγγελόπουλος και η Ε. Βαλαβάνη στο Survivor (βίντεο)

Η επίθεση που δέχτηκε, στο συμβούλιο του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαίνεται πως ήταν η τελευταία αψιμαχία στους διάσημους.

«Συζητήσαμε με την Ευρυδίκη, το κύριο κομμάτι της συζήτησης ήταν μια αγκαλιά και υπήρχε διάθεση και από τις δύο πλευρές να γίνει κάτι τέτοιο. Ήταν καθαρά μία φιλική και προς αποκατάσταση της οποιασδήποτε ζημιάς και των δύο πλευρών αγκαλιά, καθόλου πονηρή, αντρίκια από την πλευρά της γιατί έκανε το πρώτο βήμα και για μένα δεν υπάρχει τίποτα με την Ευρυδίκη.

Ούτως ή άλλως δεν υπήρχε αλλά μέσα σε αυτό το θολό τοπίο και την παρεξηγημένη ίσως εικόνα μου, απ’ ότι μου είπε, τοποθετήθηκε με αυτόν τον τρόπο που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο μου είπε στην πεντάλεπτη κουβέντα μας. Κατάλαβε κάποια πράγματα διαφορετικά; Ίσως επηρεάστηκε από κάποιες καταστάσεις; Για μένα δεν υπάρχει τίποτα, μου έλυσε κάθε ερωτηματικό», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

" width="300">
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.