ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Survivor: Ανατρεπτικό επεισόδιο με 4 υποψήφιους Μαχητές (βίντεο)

Survivor: Ανατρεπτικό επεισόδιο με 4 υποψήφιους Μαχητές (βίντεο)

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, καθώς μεταξύ άλλων είδαμε την Ευρυδίκη να αποκαθιστά τις σχέσεις της με τον Ντάνο, τους Διάσημους να κερδίζουν, την Λάουρα και τον Μπο να κάνουν από δύο νίκες και τους Μαχητές να βγαίνουν οι… μισοί στην σέντρα ως υποψήφιοι! 

Ο αγώνας για την ασυλία διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή κάποιες στιγμές και έκρυβε μια σειρά εκπλήξεις. Μεταξύ αυτών, οι δύο νίκες της Λάουρας, η οποία, αν και βρέθηκε στις διαδρομές που έκανε πολύ πιο πίσω από τις αντιπάλους της, τελικά τις κέρδισε με καταπληκτική ευστοχία στις βολές. Ανάλογη ήταν και η απόδοση του Μπο, που επίσης δεν έχει συνηθίσει στις νίκες, κι όμως έκανε το 2 στα 2 στους αγώνες που έδωσε. 

Κάπως έτσι ήταν σχεδόν αδύνατο για τους Διάσημους να χάσουν και κέρδισαν το έπαθλο ασυλίας, στέλνοντας τους Μαχητές, που ήδη είναι λιγότεροι αριθμητικά (8 έναντι 10), στο Συμβούλιο του Νησιού.

Είχε προηγηθεί το αγώνισμα προσωπικές ασυλίας, που κέρδισαν Μάριος και Κώστας. Ενώ εκεί έχασε για πρώτη φορά ο Τσανγκ, με το σαρδόνιο χαμόγελο της συμπαίκτριας που έχει ορίσει τις περισσότερες φορές ως υποψήφια, να… τα λέει όλα.

Οι ανατροπές όμως δεν τελείωσαν εκεί, καθώς οι Μαχητές υπέδειξαν τέσσερις και όχι τρεις υποψήφιους για αποχώρηση. Όπως φάνηκε, χωρίστηκαν στα δύο: Οι γυναίκες και ο Κώστας ψήφισαν τον Τσανγκ, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις ψήφισαν την… συνήθη ύποπτη Ελισάβετ. Πήραν λοιπόν από 4 ψήφους ο καθένας και στην συνέχεια, ο Μάριος υπέδειξε ως υποψήφια την Σάρα και ο Κώστας τον Πάνο. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.