«Ο Σάκης είναι μαμάκιας», λέει η αδερφή του Τανιμανίδη – Μιλά για Survivor και Χριστίνα Μπόμπα (φωτό)

«Ο Σάκης είναι μαμάκιας», λέει η αδερφή του Τανιμανίδη – Μιλά για Survivor και Χριστίνα Μπόμπα (φωτό)

Η  αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη, Κασσιανή, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε στον αδερφό της, στο Survivor, αλλά και στην Χριστίνα Μπόμπα!

«Παρόλο που μας λείπει προσπαθούμε να κρατάμε μία επικοινωνία μέσω Skype. Μέσα στην εβδομάδα θα μιλήσουμε σίγουρα 2-3 φορές», ανέφερε για τον αγαπημένο της αδερφό.  Επεσήμανε δε την αγάπη του παρουσιαστή για τα ταξίδια, λέγοντας: «Δεν ήταν ποτέ σχεδόν στο σπίτι. Συνέχεια ταξίδευε τόσο για την εκπομπή, ακόμη και για δικούς του προσωπικούς λόγους».

Για το Survivor εξήγησε πως προτιμά τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος παραμένει ιδιαίτερα αυθεντικός. Μάλιστα αποκάλυψε πως ψήφισε για να παραμείνει ο Γιάννης στο παιχνίδι.

«Νομίζω ταιριάζει με το Σάκη και είμαι πολύ χαρούμενη που έχει βρει ένα τέτοιο κορίτσι δίπλα του», φρόντισε να σχολιάσει για τη σύντροφο του παρουσιαστή, Χριστίνα Μπόμπα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.