ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Kαταρρέουν… και φεύγουν ένας-ένας οι παίκτες από το Survivor; (βίντεο)

Kαταρρέουν… και φεύγουν ένας-ένας οι παίκτες από το Survivor; (βίντεο)

Μάλλον ένας ένας οι παίκτες αρχίζουν και φεύγουν από survivor αφού λυγίζουν από τη πείνα και τις δυσκολίες. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει ήδη χάσει πολλά κιλά ενώ έχει υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε αλλά δεν εμφανίστηκε καν στη παραλία που είναι η ομάδα της για να ξεκινήσει το αγώνισμα. Έχουμε δει πολλές φορές τους παίκτες ότι όταν τραυματίζονται απλά μένουν στην άκρη και δεν αγωνίζονται. Τι συνέβη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου; Για να μην είναι σε θέση ούτε στον «πάγκο» να κάτσει με την ομάδα της σημαίνει πως έχει κάτι πολύ σοβαρό! Ή μήπως έχει  ήδη αποχωρήσει;

Καθώς οι τηλεθεατές είναι δυο μέρες πίσω; Επίσης στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο δεν την είδαμε καθόλου. Την ώρα της «επικοινωνίας» η Ειρήνη απουσίαζε! Μάλιστα  ξημερώματα Πέμπτης είδαμε και τουίτ που έγραφε πως ήδη έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι αλλά βρίσκεται ακόμα στον Αγιο Δομίνικο. Η αλήθεια είναι πως μετά την άσχημη πτώση που είχε στο αγώνισμα της Τρίτης, άρχισε να μην νιώθει καλά. Άλλωστε την επόμενη μέρα επιδεινώθηκε η κατάστασή της και δεν αποκλείεται να μην ήταν σε θέση να συνεχίσει.

Οι παίκτες παρόλο που είναι στην παραλία, χρειάζεται να μετακινηθούν αρκετές φορές για να πάνε στα σημεία που γίνεται το αγώνισμα ή  στο ιατρείο.

Να σημειωθεί ότι, πως είδαμε στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, Τετάρτη (29/03/2017), η ομάδα κέρδισε το έπαθλο της επικοινωνίας και έτσι οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά μηνύματα και φωτογραφίες των ανθρώπων της οικογένειάς τους.

Σήμερα, Πέμπτη (30/03/2017) αναμένεται να παρακολουθήσουμε, λοιπόν, τις συγκλονιστικές αυτές στιγμές.

Στο trailer, εκείνος που κυριολεκτικά καταρρέει είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ο παίκτης των «Διασήμων» πέφτει στα γόνατα, πλησιάζει την τηλεόραση και ακουμπάει πάνω το πρόσωπό του. Οι φωτογραφίες των παιδιών του τον έκαναν να «λυγίσει» και να κλαίει σαν μικρό παιδί.

Μάλιστα, καθώς τα επεισόδια έχουν γυριστεί πριν λίγες ημέρες, η επικοινωνία αυτή επηρέασε πολύ τον Στέλιο, ο οποίος εξέφρασε έντονα την επιθυμία του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το reality επιβίωσης!

Τελικά, μετά τις παραινέσεις τόσο των συμπαικτών του, όσο και των ανθρώπων της παραγωγής, ο Στέλιος φαίνεται πως άλλαξε γνώμη, αποφάσισε να παραμείνει στο Survivor και να συνεχίσει να αγωνίζεται για να φτάσει στο μεγάλο έπαθλο.

Φήμες θέλουν και τον χαμηλών τόνων Κοκκινάκη να έχει συζητήσει με τη παραγωγή το ενδεχόμενο να φύγει. Μπορεί να μη το δείχνει αλλά έχει πιεστεί πολύ. Επίσης και η Βαλαβάνη έχει αναστατωθεί ιδιαίτερα και σκέφτεται σοβαρά την αποχώρηση…

Επίσης ακόμα λέγεται πως λόγω του σοβαρού κακού κλίματος που επικρατεί η παραγωγή αποφάσισε να μη γίνει καμιά αποχώρηση αυτή την εβδομάδα προκειμένου να βοηθήσει κάπως τη ψυχολογία των παικτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.