ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο νοσοκομείο χτυπημένοι «μαχητές» του Survivor μετά από σύγκρουση του βαν της παραγωγής με φορτηγό! (βίντεο)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο νοσοκομείο χτυπημένοι «μαχητές» του Survivor μετά από σύγκρουση του βαν της παραγωγής με φορτηγό! (βίντεο)

Βαρύ το κλίμα στο τηλεπαιχνίδι επιβίωσης μετά το σοβαρό ατύχημα που είχαν δυο παίκτες του Survivor. Το τροχαίο έγινε πριν απο λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο «Μαχητές» ο Μάριος Ιωαννίδης και η Ειρήνη Κολιδά ενώ η δεύτερη αποφασίστηκε να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα καθώς δεν υπάρχουν πλέον οι συνθήκες για να συνεχίσει στο Survivor.

Την είδηση, μάλιστα, επιβεβαιώνουν πηγές του ΣΚΑΪ. 

Το ατύχημα συνέβη κατά τη μεταφορά τους στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου θα γινόταν η ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας για την αποχώρηση. Η Ειρήνη Κολιδά φέρεται να τραυματίστηκε στα πλευρά, ενώ ο Μάριος χτύπησε τον αυχένα του.

Ανακοίνωση για το τροχαίο που σημειώθηκε στον Άγιο Δομίνικο, προκαλώντας τον τραυματισμό παικτών της ομάδας των Μαχητών εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και η εταιρείας παραγωγής του Survivor.

“Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ και η εταιρία παραγωγής του Survivor ΑCUNMEDYA A.E οφείλουν να ενημερώσουν για τα ακόλουθα συμβάντα, τις οικογένειες και τους φίλους των παικτών καθώς και τους τηλεθεατές που έχουν αγαπήσει το SURVIVOR και παρακολουθούν την ζωή και την πορεία των συμμετεχόντων, μέσα από τα επεισόδια της εκπομπής.

Ένα τροχαίο ατύχημα προκάλεσε ελαφρείς τραυματισμούς σε παίκτες της ομάδας των Μαχητών, οι οποίοι δεν διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο σε προσπάθεια αποφυγής σύγκρουσης, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το φορτηγό βαν που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών.

Το τροχαίο συνέβη κατά την επιστροφή τους από το χώρο της διεξαγωγής του αγωνίσματος, με κατεύθυνση προς την παραλία” αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

“Όλοι οι παίκτες που επέβαιναν στο βαν, μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρα για όλες τις ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο της περιοχής, έχοντας δίπλα τους επίσης το ιατρικό προσωπικό της Παραγωγής και το σύνολο των αρμοδίων της παραγωγής της εκπομπής.

Οι ιατρικές γνωματεύσεις, καθιστούν δυνατή την επιστροφή των παικτών στην καθημερινότητά τους, με εξαίρεση την περίπτωση δύο συμμετεχόντων- Ειρήνη Κολιδά, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης-, οι οποίοι θα χρειασθούν περαιτέρω νοσηλεία προκειμένου να αναρρώσουν πλήρως.

Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ενημερώσουν οι ίδιοι τηλεφωνικά τα συγγενικά τους πρόσωπα για την κατάστασή τους.

Στο σημερινό επεισόδιο, οι τηλεθεατές θα ενημερωθούν για το ατύχημα από τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη, και οι ίδιοι οι Μαχητές, θα εξιστορήσουν τα γεγονότα, όπως τα έζησαν και θα αποκαλύψουν πώς σκοπεύουν να συνεχίσουν στο μέλλον”.

Περισσότερες αναφορές σχετικά με τις εξελίξεις, τις ανατροπές και την πορεία του παιχνιδιού, θα γίνουν επίσης απόψε, παρουσία και των δύο ομάδων.

Η μητέρα της Ειρήνης Κολιδά, η κ.Ευαγγελία η οποία  επιβεβαίωσε την είδηση συγκλονισμένη περιέγραψε πως της ανακοινώθηκε η είδηση από τον ΣΚΑΙ!

«Ναι, το έμαθα! Δεν ξέρω τι να πω… Με πήραν και μου είπαν ότι έπαθε τροχαίο. Δεν μου είπαν τι ακριβώς έχει πάθει αλλά ότι είναι καλά. Από τον ΣΚΑΙ μου είπαν ότι είναι ατύχημα. Δεν της έχω μιλήσει καθόλου… Το σίγουρο είναι ότι την γυρίζουν Ελλάδα! Οπότε την περιμένω να μου τα πει από κοντά!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.