ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Μάριος Ιωαννίδης στη μητέρα του για το τροχαίο: «Σε παίρνω να σου πω ότι…»

Μάριος Ιωαννίδης στη μητέρα του για το τροχαίο: «Σε παίρνω να σου πω ότι…»

Στο περιθώριο της σοκαριστικής είδησης που σας μεταφέραμε αποκλειστικά πριν λίγη ώρα, του τραυματισμού στον Άγιο Δομίνικο που είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά η Ειρήνη Κολιδά και να τραυματιστεί ο Μάριος Πρίαμος, μιλήσαμε με τη μητέρα του Κύπριου παίκτη των Μαχητών, η οποία μας μετέφερε όλες τις εξελίξεις και την συγκλονιστική επικοινωνία που είχε με τον γιο της πριν λίγες ώρες.

Μεταξύ άλλων, μας εξήγησε πως ο γιος της την κάλεσε στο τηλέφωνο και της αποκάλυψε πρώτος ότι έχει τρακάρει όντως, κάτι που θέλησε να είναι ο πρώτος που θα της το πει, προκειμένου να μην φοβηθεί τα χειρότερα, σε περίπτωση που το διάβαζε σε κάποιο site ή το άκουγε στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με τη μητέρα του, ο Μάριος Ιωαννίδης της είπε τα εξής: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Μάνα σε παίρνω τηλέφωνο για να σου πω ότι έχω τρακάρει αλλά είμαι καλά. Σε παίρνω εγώ για να μην το ακούσεις από αλλού και ανησυχήσεις. Είμαι καλά, έχω χτυπήσει λίγο στον αυχένα, δεν έχω τίποτα ανησυχητικό. Θα μείνω στον Άγιο Δομίνικο ακόμα, δεν έχεις λόγο να ανησυχείς”!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.