ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Survivor: «Στο τηλέφωνο μας είπε πως έχει τραυματιστεί στην κλείδα»- Λέει ο αδερφός του «τρελού Κύπριου» (βίντεο)

Survivor: «Στο τηλέφωνο μας είπε πως έχει τραυματιστεί στην κλείδα»- Λέει ο αδερφός του «τρελού Κύπριου» (βίντεο)

Ο αδελφός του τραυματία παίκτη του Survivor, Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, Δημήτρης αναφέρθηκε στο ατύχημα που έγινε με εμπλεκόμενο τον αδελφό του και την Ειρήνη Κολιδά στον Άγιο Δομίνικο. Σε εκπομπή του «E» λοιπόν ανέφερε πως η οικογένειά του δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον ίδιο τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος τους γνωστοποιούσε το ατύχημα και τον τραυματισμό του.

«Ο Μάριος ή μάλλον η παραγωγή, ήθελαν να προλάβουν αυτά που είχαν διαρρεύσει μέσω διαδικτύου. Μας ενημέρωσε ότι υπήρξε κάποιο ατύχημα, κάποιος τραυματισμός. Σήμερα το απόγευμα ενημερωθήκαμε από τον Μάριο, που μίλησε με τη μητέρα μου», ανέφερε ο Δημήτρης Ιωαννίδης

Συνεχίζοντας είπε πως «απλά μας είπε ότι υπήρξε ατύχημα, με μετωπική σύγκρουση, τραυματίστηκε ο ίδιος, κάποιο τραύμα στην κλείδα και αυτά είναι όλα. Είμαστε σε αγωνία και στην αναμονή. Δεν έχουμε εκτενή ενημέρωση για το τι συνέβη. Προφανώς η παραγωγή κρατάει κάποιους είδους απόρρητο».

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, «οι ιατρικές γνωματεύσεις καθιστούν δυνατή την επιστροφή των παικτών στην καθημερινότητά τους, με εξαίρεση την περίπτωση δύο συμμετεχόντων- Ειρήνη Κολιδά, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης-, οι οποίοι θα χρειασθούν περαιτέρω νοσηλεία προκειμένου να αναρρώσουν πλήρως».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.