Survivor: Το μοιραίο βαν των «Μαχητών» μετά την σύγκρουση – Είχαν Άγιο οι παίκτες (φωτό, βίντεο)

Survivor: Το μοιραίο βαν των «Μαχητών» μετά την σύγκρουση – Είχαν Άγιο οι παίκτες (φωτό, βίντεο)

Τροχαίο με το βαν που τους μετέφερε είχε η ομάδα των «Μαχητών» του Survivor, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος.

Η Ειρήνη έσπασε δύο πλευρά και θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το παιχνίδι και να γυρίσει στην Ελλάδα, ενώ για τον Μάριο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν είναι σε θέση να συνεχίσει ή όχι λόγω του τραυματισμού του στην κλείδα.

Η σοβαρότητα του τροχαίου ατυχήματος φαίνεται ξεκάθαρα από την παρακάτω φωτογραφία του βαν μετά τη σύγκρουση.

Τι ποσοστά κατέγραψαν τα μηχανάκια της Nielsen το βράδυ της Πέμπτης;

Ένα αναπάντεχο γεγονός, εκτός των αγωνισμάτων του Survivor, αλλά και των διαδικασιών που προβάλλονται ανέτρεψε τις διαδικασίες του τηλεοπτικού προγράμματος, με την παραγωγή για θέτει ως προτεραιότητά της την υγεία των διαγωνιζομένων. Το τροχαίο ατύχημα που συνέβη κατά τη μεταφορά των παικτών της ομάδας των Μαχητών στην παραλία τους οδήγησε τους παίκτες στο νοσοκομείο. Εκτός από τους ελαφρείς τραυματισμούς που είχαν όσοι επέβαιναν στο βαν, δυο από τους παίκτες, η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα χρειαστούν περαιτέρω νοσηλεία προκειμένου να αναρρώσουν πλήρως.

Το προκαθορισμένο συμβούλιο έγινε παρουσία μόνο της ομάδας των Διασήμων, όπου εκεί ενημερώθηκαν για το τροχαίο ατύχημα των «Μαχητών».

Σε διαφορετική χρονική στιγμή και όταν κατέστη δυνατόν, οι «Μαχητές», πλην του Μάριου, μίλησαν στο Συμβούλιο του Νησιού για το ατύχημα, η Ειρήνη Κολιδά ανακοίνωσε την αποχώρηση της, καθώς ο τραυματισμός της δεν της επιτρέπει να συνεχίζει, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες για την απόφαση να μην υπάρξει αποχώρηση με τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Σε ένα ιδιαιτέρως φορτισμένο συναισθηματικά επεισόδιο, με συγκίνηση τόσο για τους παίκτες όσο και για τους τηλεθεατές το ενδιαφέρον παρέμεινε υψηλό για τα όσα πρόβαλε το κανάλι του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα το Survivor συγκέντρωσε το 37,5% της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό 56,5%, αγγίζοντας σε τέταρτο ακόμα και το 64,9%. Στους ισχυρούς τηλεοπτικούς του αντιπάλους στο γενικό σύνολο, το Σόι σου με 21,4%, το Πάμε Πακέτο που σημείωσε 22,7%, αλλά και το Μπρούσκο του ΑΝΤ1 με 19,7%.

Εικόνες από το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε τραυματισμούς σε παίκτες της ομάδας των Μαχητών του Survivor εξασφάλισε ο Alpha.

Όλα συνέβησαν όταν ένα αυτοκίνητο σε προσπάθεια αποφυγής σύγκρουσης, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε  με το φορτηγό βαν που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών. Το τροχαίο συνέβη κατά την επιστροφή τους από το χώρο της διεξαγωγής του αγωνίσματος, με κατεύθυνση προς την παραλία.

Την ίδια στιγμή μεγάλες ανατροπές αναμένονται στο Survivor, καθώς η παραγωγή καλείται να δώσει λύση στα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά το τροχαίο ατύχημα στο οποίο τραυματίστηκαν η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Οι δύο παίκτες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του νησιού, ενώ η Ειρήνη Κολιδά αποχώρησε αναγκαστικά, καθώς θα χρειαστεί χρόνος για την ανάρρωσή της. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα.

Τα πρώτα σενάρια που κυκλοφορούν μετά το τροχαίο θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να επιστρέφει στους Μαχητές, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.