ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Survivor: Αλλάζουν οι ομάδες μετά το τροχαίο – Επιστροφή Αγγελόπουλου στους μαχητές; (βίντεο)

Survivor: Αλλάζουν οι ομάδες μετά το τροχαίο – Επιστροφή Αγγελόπουλου στους μαχητές; (βίντεο)

H παραγωγή  του Suvivor καλείται να δώσει λύση στα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά το τροχαίο ατύχημα στο οποίο τραυματίστηκαν η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Οι δύο παίκτες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του νησιού, ενώ η Ειρήνη Κολιδά αποχώρησε αναγκαστικά, καθώς θα χρειαστεί χρόνος για την ανάρρωσή της.

Πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά και η ομάδα των Μαχητών έχει να ξεπεράσει το σοκ από το τροχαίο, αλλά και να δώσει τις μάχες χωρίς δύο σημαντικούς παίκτες. Βέβαια ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα. Πληροφορίες θέλουν τον Μάριο να επιστρέφει στην ενεργό δράση σε περίπου 15 μέρες.

Όπως γράφει εφημερίδα ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος να φύγει από την ομάδα των Διασήμων και να επιστρέψει στην ομάδα των Μαχητών.

Απαντήσεις στα ερωτήματα των τηλεθεατών του Survivor για το τι μέλλει γενέσθαι μετά το τροχαίο στην ομάδα των Μαχητών και την αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά, έδωσε σήμερα η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Αλκηστις Μαραγκουδάκη.

Οπως είναι αναμενόμενο, οι εξελίξεις στο δημοφιλές παιχνίδι με τον τραυματισμό δύο παικτών (της Ειρήνης Κολλιδά και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη) αλλάζουν τα δεδομένα. Η Ειρήνη έχει ήδη δηλώσει ότι αποχωρεί, ενώ ο Μάριος θέλει να παραμείνει, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές πώς θα γίνει αυτό δεδομένου ότι έχει υποστεί κάταγμα στη δεξιά κλείδα.

Η κ. Μαραγκουδάκη αποκάλυψε ότι η Ειρήνη ζήτησε από μόνη της να αφήσει το παιχνίδι και πως βασικό μέλημα της παραγωγής είναι να είναι καλά όλα τα παιδιά. «Μπορεί να σας φάνηκε στο επεισόδιο πιο τραυματισμένο ο Μάριος, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Η Ειρήνη είναι πιο σοβαρά» είπε χαρακτηριστικά η διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΙ.

Οπως είπε η κ. Μαραγκουδάκη όλα θα συνεχιστούν κανονικά και μάλιστα το πρώτο αγώνισμα μετά το τροχαίο έχει ήδη γυριστεί και θα προβληθεί στο επεισόδιο της Κυριακής. «Θα είναι πιο ήπιο και θα είναι αγώνισμα επάθλου, όπως θα δουν σε δύο ημέρες οι τηλεθεατές» είπε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ.

Το πιο σημαντικό όμως που αποκάλυψε η κ. Μαραγκουδάκη είναι η αλλαγή που θα γίνει στις δύο ομάδες. Οπως είπε, η λύση να έρθουν καινούριοι παίκτες απορρίφθηκε καθώς θα είναι πολύ πιο δυνατοί σε σχέση με όσους συμμετέχουν ήδη και ταλαιπωρούνται επί δύο μήνες, αλλά και επίσης θα δώσουν σημαντικά στοιχεία σχετικά με το πώς τους αποδέχεται ή όχι ο κόσμος, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη του παιχνιδιού και τις ατομικές στρατηγικές.

Η λύση που προτάσσεται είναι να γίνει ανακατανομή των παικτών και να σχηματιστούν ουσιαστικά δύο νέες ομάδες. Το πώς θα γίνει αυτό και ποιοι παίκτες θα μετακινηθούν μένει να το δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.