ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο ανεπιθύμητος επισκέπτης στην καλύβα των «Διάσημων» (βίντεο)

Ο ανεπιθύμητος επισκέπτης στην καλύβα των «Διάσημων» (βίντεο)

Οι Διάσημοι του Survivor έχουν τις τελευταίες ημέρες αποκτήσει έναν καινούργιο φίλο στην παραλία τους. Και αυτός δεν είναι άλλος από ένα ποντίκι, το οποίο χθες το βράδυ έπεσε από την οροφή πάνω στα πόδια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Η γνωστή αθλητικογράφος τρόμαξε πάρα πολύ και μάλιστα, σύμφωνα με τις περιγραφές των παικτών και της ίδιας, πετάχτηκε γρήγορα έξω από το καλύβι. Το ποντίκι δάγκωσε τον Μπο στο πόδι και ο ίδιος περιγράφει με χιούμορ την στιγμή αυτή.

Δείτε το βίντεο από το zappit.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

" width="300">
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.