Απίστευτος ψυχολογικός πόλεμος για να αποχωρήσει «οικειοθελώς» ο Μάριος από το Survivor!

Απίστευτος ψυχολογικός πόλεμος για να αποχωρήσει «οικειοθελώς» ο Μάριος από το Survivor!

 

Ο πιο δυνατός παίκτης των «Μαχητών» μετά την Ειρήνη Κολιδά,  Μάριος Ιωαννίδης, δέχεται πιέσεις και ενώ ακόμα δεν έχει αναρρώσει από τα τραύματά του, τα οποία τον έχουν καθηλώσει στο κρεβάτι, προκειμένου να αποχωρήσει από παιχνίδι του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα reporter.com.cy, η μητέρα του “τρελού Κύπριου” είναι σε πολύ ανήσυχη κατάσταση, καθώς δεν επείσθη ούτε από τα μέλη της παραγωγής, ούτε και από την ολιγόλεπτη συνομιλία της με τον γιο της ότι η κατάστασή του είναι τέτοια που να του επιτρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται με αξιώσεις στο Survivor.

Η κα Λία μετά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, οπότε και καθησύχασε για λίγο, είδε τις εικόνες από το παιχνίδι όπου ο Μάριος ήταν διασωληνωμένος, εμφανέστατα καταβεβλημένος, ώστε συνειδητοποίησε πως ο γιος της δεν βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση όσο της μετέφεραν η παραγωγή, αλλά και ο ίδιος ο Μάριος, ο οποίος ακόμα δεν μπορεί καν να περπατήσει, καθώς φέρει τραύματα όλο του το σώμα και για να δέσουν τα κόκαλα και κυρίως τα πλευρά στα οποία χτύπησε κι εκεί πολύ σοβαρά, κάτι που απαιτεί μακροχρόνια ακινησία προκειμένου να αποθεραπευθεί πλήρως. 

Η κα Λία, άρχισε να τηλεφωνεί συνεχώς στην παραγωγή προκειμένου να έχει εκ νέου τηλεφωνική συνομιλία με τον γιο της, ενώ επαναλάμβανε ότι θα πρέπει να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει αμέσως πίσω στην Κύπρο… Ο Μάριος όμως δεν δείχνει να έχει καμία τέτοια πρόθεση, αρνούμενος κατηγορηματικά να αποχωρήσει.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν μπορεί η παραγωγή να πει στον παίκτη να αποχωρήσει με τον παίκτη να διατηρεί το δικαίωμα έστω κι έτσι να διεκδικήσει ακόμα και το έπαθλο. Σύμφωνα με τις πηγές του reporter.com.cy του λένε πως όλα είναι οκ, ώστε να αναγκαστεί εκείνος να αποχωρήσει από μόνος του κι εκείνοι με την σειρά τους να είναι καλυμμένοι οικονομικά, γιατί θα θεωρηθεί οικειοθελής αποχώρηση. Αυτό το γνωρίζει καλά ο Μάριος και δεν θέλει με τίποτα να αποχωρήσει. Κάθε μέρα κλαίει και προσπαθεί να αναρρώσει όμως το σώμα του δεν τον “βοηθά” προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο γιατρός του έδωσε 2 εβδομάδες υποχρεωτικής ανάρρωσης και μετά σιγά σιγά να αρχίσει να περπατάει. Ξέρετε τι είναι αυτό; Πάνω από 1 μήνα… Γιατί για 2 εβδομάδες θα είναι μόνιμα ξαπλωμένος και μετά αφού δουν οι γιατροί ότι όλα είναι σταθερά θα αρχίσει δειλά δειλά να κάνει μερικά βήματα… Ποιο αγώνισμα;

Ο ίδιος φέρεται να είναι εξαιρετικά πιεσμένος, κυρίως σε ψυχολογικό επίεδο. Από την άλλη η μητέρα του τον παρακαλάει να γυρίσει πίσω στην Κύπρο και να σταματήσει να το κάνει αυτό στον εαυτό του. Εκείνος αρνείται κατηγορηματικά και κλαίει συνεχώς… «Εγώ το παιδί μου θέλω να είναι καλά, τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν…», είχε πει σε συνέντευξη της, ενώ η παραγωγή φέρεται να μην τους αφήνει να έχουν την επικοινωνία που εκείνη επιθυμεί, καθώς όπως η ίδια αναφέρει την αναγκάζουν να του μιλάει μονίμως σε ανοιχτή ακρόαση…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν ο Μάριος τελικά θα καταφέρει να ξεπεράσει κάποια από τα πολλά εμπόδια που έχει μπροστά του, παραμένοντας στο παιχνίδι ή αν θα ακούσει τις ικεσίες της μητέρας του και να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.