ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στο στόχαστρο του Νίκου Μαστοράκη το Survivor: «Ελπίζω αυτή η επιδημία να περάσει σύντομα» (φωτό)

Στο στόχαστρο του Νίκου Μαστοράκη το Survivor: «Ελπίζω αυτή η επιδημία να περάσει σύντομα» (φωτό)

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Το τηλεοπτικό κοινό παραμένει καθηλωμένο κάθε βράδυ μπροστά από τις οθόνες της τηλεόρασής του παρακολουθώντας το φαινόμενο Survivor.

Τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν σταθερά στην κορυφή παρά το ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δυο παικτών.

Ώστόσο, όσο φανατικοί είναι οι τηλεθεατές που παρακολουθούν το ριάλιτι επιβίωσης, άλλο τόσο κάθετοι είναι εκείνοι που έχουν να του προσάψουν αρκετά αρνητικά. Ένας από αυτούς είναι και ο Νίκος Μαστοράκης ο οποίος παρά το γεγονός ότι παρακολούθησε αρχικά το Survivor, η τελική του γνώμη είναι εξ’ ολοκλήρου αρνητική.

Μάλιστα, θέλησε να εκφράσει δημοσίως τη δυσανασχέτησή του με το εν λόγω παιχνίδι κάνοντας την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Στην αρχή το βρήκα διασκεδαστικό. Μετά άρχισε να με εκνευρίζει. Χθες ήταν η τελευταία μου απόπειρα. Κατέληξα ότι ακόμη και για να το κοροϊδεύεις, είναι χάσιμο χρόνου και διαστροφή. Οι χαρακτήρες όσο πάει γίνονται και πιο απεχθείς, συμπαθητικούς άντε να βρεις 2-3, η σκέψη τους πρωτόλεια και ασυγχώρητα βλακώδης, η γλώσσα που μιλούν (και ο καρπουζοπώλης μαζί) με ανατριχιάζει, τα αγωνίσματα είναι επιπέδου λυκείου, δεν εκστασιάζομαι με τα μπικινάκια, έχει αρχίσει να διαχέεται και μια δυσοσμία εμετού, τέλος για μένα. Ελπίζω αυτή η επιδημία που μαστίζει το τηλεθεάμον κοινό να περάσει σύντομα, όπως άλλωστε όλες οι επιδημίες που δεν είναι θανατηφόρες. Το μόνο που πεθαίνει εδώ εύκολα, είναι η αισθητική», έγραψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.