ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Χανταμπάκης στο λήμμα… φίδι στη Wikipedia (φωτό)

Ο Χανταμπάκης στο λήμμα… φίδι στη Wikipedia (φωτό)

Η -μάλλον άστοχη- κίνηση του Στέλιου Χανταμπάκη να κοροϊδέψει τη συμπαίκτρια του, Ειρήνη Παπαδόπουλου στο Survivor προβάροντας ένα ροζ μαγιό, προκάλεσε τις αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού που δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την κίνηση του παίκτη των Διάσημων ακόμα κι αν ο ίδιος είπε πως το έκανε για πλάκα.

Οι αντιδράσεις στα social media ήταν πολλές και ποικίλες αλλά δεν σταμάτησαν εκεί καθώς έφτασαν  έφτασαν μέχρι και τη… Wikipedia!

Κάποιος… ορκισμένος εχθρός του Χανταμπάκη (που διαθέτει την  αίσθηση του χιούμορ) μπήκε στο λήμμα «Φίδι» της ελληνικής έκδοσης της διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας και πρόσθεσε την εξής φράση:

«Υπάρχουν πολλά είδη φιδιών και λίγα μόνο είναι δηλητηριώδη (ιοβόλα) και επικίνδυνα και για τον άνθρωπο όπως ο Στέλιος Χανταμπάκης ή αλλιώς διπρόσωπο μουτσουνόφιδο. Το συγκεκριμένο φίδι τρέφεται με σουτιέν και επιτίθεται πάντα από πίσω. Ζει στην παραλία του Αγίου Δομίνικου και μετέχει στο τηλεοπτικό παιχνίδι Survivor Greece 2017». Untitled

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από λίγη ώρα, η συγκεκριμένη προσθήκη αφαιρέθηκε, ωστόσο, η… ζημιά για τον Χανταμπάκη είχε γίνει.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.