ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Ε. Μελέτη σε νέα εκπομπή για το Survivor

Η Ε. Μελέτη σε νέα εκπομπή για το Survivor

Σε προχωρημένες συζητήσεις φαίνεται πως βρίσκεται η Ελεονώρα Μελέτη με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Οι συζητήσεις αφορούν σε μια εκπομπή που ετοιμάζει το κανάλι του Φαλήρου με αντικείμενο φυσικά το… Survivor, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso.

Σκοπός της συγκεκριμένης εκπομπής θα είναι να ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό όλα τα νέα που αφορούν το reality επιβίωσης.

Ένα από τα βασικότερα κομμάτια της εκπομπής θα είναι και οι συνεντεύξεις των παικτών που αποχωρούν, οι οποίοι θα μιλούν για την εμπειρία τους στον Άγιο Δομίνικο.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν «πέσει» οι απαραίτητες υπογραφές, οι ιθύνοντες του καναλιού θεωρούν ότι είναι θέμα ημερών να κλείσει και τυπικά η συμφωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρακτικά βέβαια αυτό σημαίνει ότι η εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου θα χρειαστεί να αλλάξει ώρα και να «μετακομίσει» για μια ακόμη φορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.