ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αποκάλυψη «ΒΟΜΒΑ» για την κλίκα στο Survivor: «Θα διώξουν πρώτα Αγγελόπουλο και μετά…» (βίντεο)

Αποκάλυψη «ΒΟΜΒΑ» για την κλίκα στο Survivor: «Θα διώξουν πρώτα Αγγελόπουλο και μετά…» (βίντεο)

«Θα μείνουν με τους αδύναμους Λάουρα και… Μπο και όταν είναι θα τους πετάξουν κι αυτούς ως φύρα»!

Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor έγινε ορατή όσο ποτέ και η στρατηγική που ακολουθεί η «κλίκα» των Διασήμων. Πρώτοι στο στόχαστρο φαίνεται πωε είναι οι δυνατοί παίκτες, Γιώργος Αγγελόπουλος και Ειρήνη Παπαδοπούλου. Για να τους «εξοντώσουν» παίρνουν βοήθεια από τους αδύναμους Λάουρα Νάργες και Μπο, οι οποίοι θα είναι οι επόμενοι που θα πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα. Ο πυρήνας της «κλίκας» είναι ξεκάθαρο, πλέον, ότι αποτελείται από τους: Στέλιο Χανταμπάκη, Λάμπρο Χούτο, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κώστα Κοκκινάκη.

Σύμφωνα με όσα εξήγησε η Ελεάννα Τρυφίδου στο Πρωινό: «Ο Μπο είναι η ουρά του Χανταμπάκη. Επειδή είναι… πολύ καλός στα αθλήματα -δεν έχει κερδίσει ποτέ τίποτα- είναι κοντά στην κλίκα για να μην τον προτείνουν να φύγει. Αυτό ξέρεις πως λέγεται; Δεν μπορώ να στο πω… Θέλουν να διώξουν τους δύο δυνατούς παίκτες που είναι η Ειρήνη και ο Ντάνος, να μείνουν με τους αδύναμους Λάουρα και Μπο και όταν είναι θα τους πετάξουν κι αυτούς ως φύρα. Έτσι λέγεται η στρατηγική της κλίκας».

Για την απαράδεκτη «παράσταση» του Στέλιου Χανταμπάκη κατά της Ειρήνης Παπαδοπούλου, η Φαίη Σκορδά σχολίασε πως «ήταν απαξιωτικός», ενώ ο Κώστας Τσουρός μίλησε πιο σκληρά: «Εγώ αυτό που έκανε ο Χανταμπάκης το θεωρώ ξεφτίλα, ειδικά όταν πρόκειται για μια γυναίκα. Είναι υποτιμητικό, ξεφτίλα! Δείχνει πράγματα πολύ άσχημα για τον χαρακτήρα του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

" width="640">
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.