ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Σπάνιες εικόνες από τα γυρίσματα

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Σπάνιες εικόνες από τα γυρίσματα

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: H μίνι τηλεοπτική σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» σε σκηνοθεσία του Φράνκο Τζεφιρέλι αποτελεί τη μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή όλων των εποχών.

Η υπερπαραγωγή αυτή κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1977, και μας χάρισε εξαιρετικές ερμηνείες, με σημαντικότερη εκείνη του Ρόμπερτ Πάουελ, στον ρόλο του Ιησού.

Πίσω από το δέος που νιώθουμε βλέποντας τη σειρά στη μικρή οθόνη, υπάρχουν κανονικοί άνθρωποι, οι οποίοι όταν σταματούσαν τα γυρίσματα, είχαν απλές και καθημερινές στιγμές.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν πολλές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς, που δείχνουν τους πρωταγωνιστές ως απλούς ανθρώπους, δίχως το προσωπείο του ρόλου που υποδύονται. Η αλήθεια είναι ότι οι φωτογραφίες αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν τη σκηνοθετική ιδιοφυΐα του Τζεφιρέλι, καθώς κατάφερε να συνδέσει εύστοχα τα πρόσωπα με τους ρόλους.

Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια από την ταινία του Ιταλού σκηνοθέτη, Φράνκο Τζεφιρέλι, οι φωτογραφίες από όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες αποτελούν ακόμη θέμα συζήτησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.