ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Oι πρώτες εικόνες από το Survivor της Ελεονώρας Μελέτη

Oι πρώτες εικόνες από το Survivor της Ελεονώρας Μελέτη

Το #Survivor, με την Ελεονώρα Μελέτη, έχει πρεμιέρα την Κυριακή (16/4) στις 21:00 και το τηλεοπτικό κοινό το περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η παρουσιάστρια, βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα και σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες από την εκπομπή. 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα έχει καλεσμένους τον Πάνο Αργιανίδη, γνωστό και ως μάνατζερ του ράγκμπι, την Ειρήνη Κολιδά και τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Παρασκήνια από τον χώρο όπου εργάζεται ο Σάκης Τανιμανίδης και οι άνθρωποι της παραγωγής, παραλειπόμενα απ’ όσα δεν δείχνουν οι κάμερες, αλλά και συνεντεύξεις με τρεις αποχωρήσαντες παίκτες, είναι μερικές από τις εκπλήξεις της εκπομπής. Η Ειρήνη Κολιδά, ο Πάνος Αργιανίδης και ο Στέλιος Χανταμπάκης συνομιλούν με την Ελεονώρα Μελέτη και αποκαλύπτουν στοιχεία από την επιβίωσή τους στις παραλίες τους, που δεν έδειξε η τηλεοπτική κάμερα.

Πόσο σκληρά όμως είναι τα αγωνίσματα στα οποία αγωνίζονται «Διάσημοι» και «Μαχητές» για την απόκτηση των επάθλων; Οι τρεις αποχωρήσαντες παίκτες μιλούν για τα απαιτητικά παιχνίδια στα οποία πήραν μέρος και για το πόσο αυτά τους δυσκόλεψαν όταν είχαν μικροτραυματισμούς. Όμως η Ελεονώρα Μελέτη αποφασίζει να το διαπιστώσει μόνη της. Τι κάνει; Μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και δοκιμάζει κάποια από τα αγωνίσματα προκειμένου να τα παρατηρήσει και να εξακριβώσει η ίδια το βαθμό δυσκολίας τους. Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.