ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Survivor: Τόσα παίρνει ο νικητής του παιχνιδιού επιβίωσης ανά τον κόσμο (βίντεο)

Survivor: Τόσα παίρνει ο νικητής του παιχνιδιού επιβίωσης ανά τον κόσμο (βίντεο)

Ένα ενδιαφέρον βίντεο παρουσίασαν σήμερα στην εκπομπή “La Biri Biri” και είχε να κάνει με τα έπαθλα που λαμβάνουν οι νικητές στα Survivor όλων των υπόλοιπων χωρών. 

Το μεγαλύτερο έπαθλο υπάρχει στις ΗΠΑ, όπου είναι 950.000 ευρώ και ακολουθεί η Αυστραλία με 350.000. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στις χώρες Αζερμπαϊτζάν, Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία, το έπαθλο είναι ένα αυτοκίνητο. 

Το πιο παράξενο, βέβαια, έπαθλο είναι αυτό στο κινέζικο Survivor, που προβλήθηκε μόνο μία φορά και ο νικητής είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Το τι συνέβη με τον συγκεκριμένο νικητή, κανείς δεν ξέρει… 

ΗΠΑ: 950.000 

Αυστραλία: 350.000 

Ισπανία: 200.000 

Ιταλία: 200.000 

Τουρκία: 126.000 

Γαλλία: 100.000 

Τσεχία: 94.000 

Δανία: 68.000 

Νέα Ζηλανδία: 65.000 

Ουγγαρία: 34.000 + ένα αυτοκίνητο 

Ολλανδία: 25.000 

Αζερμπαϊτζάν: Αυτοκίνητο 

Εσθονία: Αυτοκίνητο 

Λετονία: Αυτοκίνητο 

Λιθουανία: Αυτοκίνητο 

*Τα χρηματικά ποσά είναι σε ευρώ 

Δείτε το βίντεο με τα έπαθλα του Survivor ανά τον κόσμο… 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.