ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Χαμός στο αμερικανικό Survivor: Αποκάλυψε ζωντανά ότι συμπαίκτης του είναι…! (βίντεο)

Χαμός στο αμερικανικό Survivor: Αποκάλυψε ζωντανά ότι συμπαίκτης του είναι…! (βίντεο)

Χαμός έγινε σε συμβούλιο του νησιού στο αμερικανικό Survivor, όταν παίκτης επέλεξε να δημοσιοποιήσει σε εθνική μετάδοση, ότι συμπαίκτης του είναι τρανσέξουαλ, χωρίς φυσικά να πάρει την άδεια του.

Ο Τζεφ Βάρνερ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, είπε ότι προέβη σε αυτή την αποκάλυψη για να αποδείξει στους συμπαίκτες του ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ικανός να κρύβει κάτι τόσο σημαντικό και να βάλει σε εφαρμογή δολοπλοκίες.

«Γιατί δεν έχεις πει σε κανέναν πως είσαι τρανσέξουαλ;», ρώτησε ο Βάρνερ τον Ζέκε Σμιθ. Στην αρχή επικράτησε αμηχανία, οι συμπαίκτες του όμως μετά ξεσηκώθηκαν εναντίον του για το πώς τόλμησε να κάνει μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές, μία τόσο προσωπική αποκάλυψη για ένα θέμα που δεν τον αφορούσε.

Από την πλευρά του, ο Ζέκε Σμιθ δεν είπε ούτε μία λέξη και προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που μόλις είχε συμβεί. Όπως είναι αναμενόμενο, οι παίκτες της ομάδας καταψήφισαν τον Βάρνερ με συνοπτικές διαδικασίες να αποχωρήσει από το παιχνίδι, σε μία ανοιχτή ψηφοφορία.

Όταν ο άνδρας κατάλαβε το λάθος του, αγκάλιασε τον συμπαίκτη του και του ζήτησε συγγνώμη. «Συγγνώμη φίλε», του είπε. «Είναι ok φίλε», του απάντησε ο Ζέκε Σμιθ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.