ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκλαψε λίγο… αλλά τα κατάφερε μια χαρά (βίντεο)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκλαψε λίγο… αλλά τα κατάφερε μια χαρά (βίντεο)

Εκτός Survivor βρίσκεται από χθες το βράδυ η Λάουρα Νάργες. Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να κρατήσει στο παιχνίδι την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Μπο και τον Κώστα Κοκκινάκη.

«Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερή μου ανησυχία είναι η Ευρυδίκη, επειδή την αφήνω μόνη της, αλλά είμαι σίγουρη ότι επειδή είναι δυνατή θα τα καταφέρει. Είμαι πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη που έκανα αυτή την επιλογή, να έρθω στο Survivor. Έχω διδαχθεί πολλά μαθήματα σε αυτό το παιχνίδι και αυτό είναι μεγάλο δώρο. Έχω περάσει φανταστικές στιγμές, γέλασα με την καρδιά μου, έμαθα να ξεπερνάω τον εαυτό μου…», είπε μεταξύ άλλων η Λάουρα Νάργες.

Η Λάουρα μίλησε στην Ευρυδίκη λέγοντάς της ότι την αγαπά πολύ και πως την περιμένει έξω μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια. Η Ευρυδίκη με κλάματα της είπε πως «μακάρι να έφευγα εγώ. Έχω γίνει τελείως κλαψιάρα»…

Παρά τα κλάματα η Ευρυδίκη ή «Ευρυφίδι», όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν οι χρήστες των social media, εν μέσω σοβαρού κι αστείου, για την ώρα φαίνεται ανίκητη. Όχι μόνο δεν έφυγε από το Survivor, αλλά φαίνεται να είναι σε φοβερή αγωνιστική φόρμα.

Αυτό φάνηκε στο χθεσινό στίβο του Survivor. Ήθελε ισορροπία, δεξιότητες και ευστοχία. Η Ευρυδίκη έδειξε πόσο αγωνιστική είναι και κέρδισε και τους τέσσερις αγώνες που έδωσε, καθορίζοντας την τελική επικράτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τώρα οι Διάσημοι θα κατεβάζουν στον στίβο μόνο την Ευρυδίκη που είναι σαφώς ανώτερη της Λάουρας που αποχώρησε στα αγωνίσματα. Βασικά, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.