ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Survivor: Είναι η Ε.Βαλαβάνη η γυναίκα των ονείρων σου; (φωτό, βίντεο)

Survivor: Είναι η Ε.Βαλαβάνη η γυναίκα των ονείρων σου; (φωτό, βίντεο)

Κατά καιρούς έχουν γραφτεί σημεία και τέρατα: τι «Μόνικα Μπελούτσι» ακούγαμε, τι «Μέριλιν Μονρόε» απαντούσαν οι μεγαλύτεροι ηλικιακά, τι «Πάμελα Άντερσον», τι «Αντζελίνα Τζολί», «Μέγκαν Φοξ», «Σκάρλετ Γιόχανσον», «Βασίλισσα Ελισάβετ τότε που ήταν νέα, στα 88 της»- όταν η συζήτηση έφτανε στο ποια είναι η ιδανική γυναίκα για έναν (Έλληνα) άντρα, αυτά ήταν μερικά από τα πιο hot ονόματα που παρήλαυναν από τ’ αυτιά μας (και αργά το βράδυ και από τα όνειρά μας…).

Κάπως έτσι φτάσαμε το «καμία σχέση» στα καλύτερά του. Γιατί, βλέπετε, η τέλεια γυναίκα (ή, τουλάχιστον, το τέλειο «είδος» γυναίκας) ήταν μπροστά στα μάτια μας, όμως εμείς είχαμε προβεί σε εθελούσια τύφλωση και δεν μπορούσαμε να τη δούμε με τίποτα. Τώρα, όμως, που βρήκαμε ξανά το φως μας, αντιληφθήκαμε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι αυτό που ψάχνουμε όλοι οι άντρες.

Οι λόγοι, απλοί…

Γουστάρει τρελά το ποδόσφαιρο

Όποιος είδε το χθεσινό Survivor, κατάλαβε: η Ευρυδίκη έμοιαζε με παιδάκι που το έχουν πάει οι γονείς του στο Ροβανιέμι στις 25 Δεκέμβρη κι εκεί συνάντησε τον πραγματικό Άγιο Βασίλη, που τοπέρασε για γάτα και του έδωσε δώρα για 7 ζωές- ναι, τόσο ενθουσιασμένη ήταν.

Στα γκολ του Ρονάλντο πανηγύριζε πιο έξαλλα κι από τον ίδιο τον Κριστιάνο (πράγμα δύσκολο), εξήγησε στη Λάουρα τι είναι το χατ-τρικ, έδειξε τον εικοσαπλάσιο ενθουσιασμό από Χρανιώτη (δεν πολυκαταλάβαινε τι γίνεται) και Κοκκινάκη (που με τα αισθήματα δεν έχει και πολλά- πολλά…) μαζί, και, εν ολίγοις, το απόλαυσε περισσότερο απ’ όλους.

Σκέφτεστε κάτι καλύτερο από το να έχει Τρίτη Champions League, να θέλετε να δείτε το ματς και αντί για το βλέμμα «Πάλι-αυτή-τη-βλακεία-θα-δεις-ρε-γορίλα;» η κοπέλα σου να κάθεται από τις 21:40 στον καναπέ και να τραγουδάει “Nα-να-να-να-να-να-να-να… Να-να-να-να-να-να-να-να-να… The CHAMPIONS!”;

Τρώει σα να μην υπάρχει αύριο κι αύριο είναι πάλι φέτες

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες η Ευρυδίκη πρέπει να ισοπέδωσε γύρω στις 2 στρατιές hot dog στα 90 λεπτά του αγώνα, πράγμα που δείχνει ξεκάθαρα πως «το ’χει» με το φαγητό.

 

Αυτό που κάνει όμως την ανδρική καρδιά να χτυπάει από ευτυχία είναι πως η διάσημη Βαλαβάνη είναι μια μαχήτρια του γυμναστηρίου, καθώς το κορμί της είναι κατάλληλο για Πάσχα- «λαμπάδα», δηλαδή. Κι αυτό δεν το λέμε με βάση την εικόνα της στο Survivor- εκεί που ακόμα και ο όσιος Ονούφριος μοιάζει με παλαιστή του σούμο- αλλά επειδή έχει να επιδείξει έντιμο πρότερο βίο, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Πόσο απελευθερωτικό είναι να βγαίνεις έξω για φαγητό με τη δικιά σου και να μην την ακούς να λέει «Εγώ θα φάω μόνο μια σαλάτα και θα πιω νερό zero, χωρίς θερμίδες», τη στιγμή που εσύ έχεις παραγγείλει για δύο λιμασμένους λόχους;

 

Πίνει περισσότερες μπύρες κι από τον Ορέστη Μακρή

Και την μπαλίτσα της είδε και τα hot dogs της  έφαγε και, το κυριότερο, «πλακώθηκε» και στις μπύρες- εν ολίγοις, η Βαλαβάνη είναι το απόλυτο πακέτο: οι επισκέψεις της χθες στο σημείο που «φυλάσσονταν» το αλκοόλ ήταν περισσότερες κι από αυτές ενός παππού με ουρολοίμωξη στην τουαλέτα, ενώ σύμφωνα με κάτι πρόχειρες μετρήσεις πρέπει να κατέβασε περίπου 1.5 υδραγωγείο μεγάλης κωμόπολης σε μπύρα.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Πως δε θα σε κατακρίνει όταν βγαίνετε έξω κι εσύ πίνεις ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός σου (spoiler alert: τον κώλο σου), καθώς θα έχει φροντίσει να γίνει πρώτα αυτή «ζάντα».

Ή καλύτερα, μιας και μιλάμε για αθλητικογράφο, «γκολ».

Δεν ζαλίζει αρχ… είναι κουραστική

 

Όλα τα παραπάνω, ωστόσο, δε θα είχαν καμία αξία αν η Ευρυδίκη επιδιδόταν στο αγαπημένο σπορ των γυναικών- την πιο σπάνια κι από μπλε καβούρι μεν, υπαρκτή δε, γκρίνια τους. Μπορεί να τη βρίσκει κανείς σέξι ή όχι (γούστα είναι αυτά), μπορεί να του αρέσει το πρόσωπό της ή να προτιμά αυτό της Ντονατέλα Βερσάτσε (duuuude!), μπορεί να επικρίνεις τη στρατηγική της ή να θεωρείς πως είναι ο Μέγας Ναπολέων (της προ Βατερλώ εποχής), όμως για ένα πράγμα ουδείς αμφιβάλλει: η Βαλαβάνη είναι (ή τουλάχιστον δίνει την αίσθηση ότι είναι) αρκετά κουλ.

Ανακεφαλαιώνοντας, λοιπόν: μπάλα+hot dogs+ μπύρες+ κουλ τυπάκι. Αυτό δεν είναι «συνδυασμός» γυναίκας, το 5+1 στο Τζόκερ είναι.

Δεν σε χάλασε, Βασίλισσα Ελισάβετ…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.