ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Survivor: Βρέθηκε η χαμένη ματσέτα – Υποψίες και νεύρα στους «Διάσημους» (βίντεο)

Survivor: Βρέθηκε η χαμένη ματσέτα – Υποψίες και νεύρα στους «Διάσημους» (βίντεο)

Μόλις λίγο μετά την ένωση των δύο ομάδων σε μία κοινή παραλία, ένα γεγονός είχε φέρει υπόκωφη αναστάτωση στους «Διάσημους». Αυτό διότι, ένα από τα εργαλεία τους, μια ματσέτα είχε χαθεί. Οι υποψίες αναμενόμενο ήταν να πέσουν στους «Μαχητές», όμως με την ένωση νωπή ακόμη, ουδείς δεν θέλησε να δώσει συνέχεια ή να αναζητήσει λίγο παραπάνω το συμβάν.

 «Η μαχαίρα βρέθηκε προς μεγάλη μας έκπληξη σε ένα μέρος που όλοι συχνάζουμε γιατί έχουμε το γυμναστήριο. Θεωρώ ότι κάποιος την είχε πάρει από εμάς και την άφησε εκεί σήμερα. Δεν θα μπω σε περαιτέρω διαδικασίες γιατί είναι οφθαλμοφανές ότι δεν βγαίνουν πουθενά και ούτε θα καθίσω να ψάχνω ψύλλους στα άχυρα ενισχύοντας ένα κλίμα που επίσης δεν οδηγεί πουθενά» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Μπο δήλωσε πως θα παραμείνει κι αυτό ένα από τα μυστήρια του Survivor: «Χάρηκα που ξαναβρέθηκε γιατί είναι ένα χρήσιμο εργαλείο. Τώρα το πως χάθηκε και το πως βρέθηκε θα μείνει ένα μυστήριο όπως αν στην τελευταία προσωπική ασυλία, πέταξα την ασυλία ή την κράτησα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.