ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Κοκκινάκης προς Σπαλιάρα «Τι κοιτάς σαν μαλ..ας ρε; (βίντεο)

Survivor: Κοκκινάκης προς Σπαλιάρα «Τι κοιτάς σαν μαλ..ας ρε; (βίντεο)

Η στιγμή το χθεσινό συμβούλιο που οξύνθηκαν τα πνεύματα δεν ήρθε λόγω της ψηφοφορίας που επί του παρόντος συντελούταν, αλλά αντιθέτως όταν ο Γ. Σπαλιάρας ξεκίνησε να αποκαλύπτει κάποια πράγματα, όσον αφορά την αντίπαλη ομάδα. Βέβαια ουδείς σκέφτηκε να τον «τσιγκλήσει» κει πει παραπάνω, εκτός από τον Κοκκινάκη, που εμφανώς νευριασμένος δήλωσε πως θα ήθελε να τον χτυπήσει. Αργότερα, ξέσπασε με βρισιές.

 «Δεν δέχομαι ειδικά από τον Κώστα το ότι δεν τηρώ τα fair play και προσβάλλω, που είχαμε δει δύο ψηφοφορίες πριν, φοβούμενος να κοντραριστεί με τον Αγγελόπουλο αυτός και η Λάουρα, ενώ ήξερε ότι ο Χρανιώτης θα ψηφίσει τη Λάουρα από την ατομική ασυλία και ο Μπο τον Κώστα τον Κοκκινάκη. Ο Αγγελόπουλος συνήθης ύποπτος από την κάλπη, δεν ήθελαν να κοντραριστούν με τον Αγγελόπουλο και αλληλοψηφίστηκαν με τη Λάουρα για να βγουν τέσσερις υποψήφιοι και να βγει και ο Λάμπρος Χούτος. Πράγμα που τελικά τους βγήκε».

Η κόντρα μεταξύ των δύο παικτών συνεχίστηκε και στην παραλία όπου ο πρώην διεθνής πολίστας ήταν έξαλλος με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Μάλιστα ο Κοκκινάκης καταφέρθηκε εναντίων του με συνεχείς βρισιές. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο Χρανιώτης σου είπε ότι ορκίστηκα στο παιδί μου; Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Μην κοιτάς σαν μ…ας ρε». Στη συνέχεια ο Κοκκινάκης «στόλισε» και άλλο τον συμπαίκτη του φωνάζοντας: «Ορκίστηκα στο παιδί μου και λες μ…ες. Στο διάολο…». Στη συνέχεια αποχώρησε έξαλλος από το σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.