ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η σκληρή απάντηση της Σάρας στον Ντάνο που την κορόιδεψε για τη φωνή της! (βίντεο)

Η σκληρή απάντηση της Σάρας στον Ντάνο που την κορόιδεψε για τη φωνή της! (βίντεο)

Ποιος θα το ‘λεγε! Το κοινό που είχε υποστηρίξει τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε όλες του τις κόντρες (και δεν τις λες και λίγες) αυτή τη φορά βρέθηκε απέναντί του. Στην κόντρα του με τον Χανταμπάκη, το τηλεοπτικό κοινό ήταν δίπλα του, στην κόντρα του με τους μαχητές, επίσης, στο επεισόδιο της Δευτέρας όμως…

Ποιος θα το ‘λεγε! Το κοινό που είχε υποστηρίξει τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε όλες του τις κόντρες (και δεν τις λες και λίγες) αυτή τη φορά βρέθηκε απέναντί του. Στην κόντρα του με τον Χανταμπάκη, το τηλεοπτικό κοινό ήταν δίπλα του, στην κόντρα του με τους μαχητές, επίσης, στο επεισόδιο της Δευτέρας όμως ο Αγγελόπουλος έχασε τους υποστηρικτές του για έναν λόγο που δεν περίμενε κανείς. Επειδή αποφάσισε να κάνει ένα…αστείο για μια από τις πιο αγαπημένες παίκτριες των τηλεθεατών. Τι ακριβώς συνέβη; Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος οι παίκτες ετοιμάζονται για την επόμενη μάχη (Κοκκινάκης-Αναγνωστόπουλος) και οι συμπαίκτες τους, τους εμψυχώνουν.

Στον πάγκο των μαχητών η Σάρα, προσπαθεί να ανεβάσει ψυχολογικά τον μισθοφόρο λέγοντάς του «Πάμε Κώστα».Στον απέναντι πάγκο ο Αγγελόπουλος ακούει τη…νότα της Σάρας, η οποία βγήκε λίγο λα μινόρε είναι η αλήθεια και αποφασίζει να τη μιμηθεί.

Έτσι, κάνει τη φωνή της και αρχίζει να λέει «Πάμε Κώστα» με φωνή Ταμπάκη. Δείτε το σχετικό βίντεο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.