ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μεγάλη ανατροπή στο Survivor: Ο κόσμος θα ψηφίζει για 24 ώρες τον νικητή (βίντεο)

Μεγάλη ανατροπή στο Survivor: Ο κόσμος θα ψηφίζει για 24 ώρες τον νικητή (βίντεο)

Ανατροπή δεδομένων στο Survivor, η παραγωγή έφερε τα πάνω-κάτω. ..

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες για το «ειδικό συμβούλιο», το οποίο κατά κάποιο τρόπο θα αναδείξει το νικητή, μόνο που εμείς δεν θα τον γνωρίζουμε από την αρχή.  

Με τους «Διάσημους» να επιστρέφουν στις νίκες και τελικά τον Κώστα Κοκκινάκη να αποχωρεί έπειτα από την ψήφο του κοινού, ολοκληρώθηκε το τελευταίο επεισόδιο του Survivor ωστόσο η μεγάλη αλλαγή είναι αυτή που ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες. 

Ο παρουσιαστής, λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία για να ανακοινώσει ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, ανέφερε στους παίκτες τι θα συμβεί μέσα στην ομάδα.

Θα υπάρξει λοιπόν ένα ειδικό συμβούλιο, στο οποίο θα είναι παρόντες οι 9 παίκτες που έχουν απομείνει. Οι τηλεφωνικές γραμμές θα ανοίξουν για 24 ώρες και ο κόσμος θα μπορεί να ψηφίζει για τον αγαπημένο του παίκτη ή παίκτρια. 

Έτσι θα δημιουργηθεί μια κατάταξη βάσει δυναμικότητας, με την οποία το παιχνίδι θα πορευθεί μέχρι τέλους.

Η κατάταξη φυσικά δεν θα ανακοινωθεί. Τα αγωνίσματα ασυλίας όμως θα συνεχίζονται κανονικά. Κάθε ομάδα που θα χάνει, θα περνάει τη διαδικασία της ατομικής ασυλίας και στη συνέχεια θα ψηφίζει για τους δύο παίκτες προς αποχώρηση. 

Βάσει της κατάταξης δημοτικότητας που θα έχει διαμορφωθεί από την 24ωρη ψήφο του κόσμου, θα αποχωρεί ο παίκτης και κάπως έτσι θα πορευθεί το παιχνίδι έως το τέλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.