ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τι άλλο θα δούμε… – Ο Π. Ψωμιάδης υποδύεται τον «Ζορό» για τα «Jumbo» και μάλιστα… δωρεάν! (βίντεο)

Τι άλλο θα δούμε… – Ο Π. Ψωμιάδης υποδύεται τον «Ζορό» για τα «Jumbo» και μάλιστα… δωρεάν! (βίντεο)

(Ανανέωση 20:30) Ο πρώην Υπουργός και Νομάρχης Θεσσαλονίκης αναφέρεται στην απόφαση να παίξει στη διαφήμιση, ενώ κάνει και ένα ιδιαίτερα δεικτικό σχόλιο με αποδέκτη τον Γιάννη Μπουτάρη. Όπως λέει δεν πληρώθηκε για να παίξει.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εδώ και μερικές ώρες απασχολεί το διαδίκτυο καθώς πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση των Jumbo για τς αποκριές. Φορώντας τη στολή του Ζορό, που ο ίδιος έκανε σήμα-κατατεθέν, εμφανίζεται στο διαφημιστικό ενώ εντύπωση προκαλεί ότι ακούγεται ο ύμνος της Νέας Δημοκρατίας. «Ποιος ήταν ο Ζορό; Ο προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων», λέει χαρακτηριστικά.Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε σύντομα στις οθόνες, ενώ αναφέρεται τόσο στο κόμμα του όσο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη


Η αποκριάτικη διαφήμιση των Jumbo για τις απόκριες, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα αποσυρθεί και θα ξαναγυριστεί!

Ο λόγος είναι η χρήση του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον συνθέτη Ρόμπερτ Γουίλιαμς και ήδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ειδοποιήθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης να γυρίσει εκ νέου το διαφημιστικό βίντεο.

Σώζει τις απόκριες

Φορώντας τη μάσκα και το καπέλο του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης καταφθάνει με το άλογό του για να σώσει τις Απόκριες, οι οποίες… συνελήφθησαν και μπήκαν στη φυλακή.

Και μόλις τα καταφέρνει, ζητάει από τον πιανίστα-πίτσα να παίξει το … κομμάτι του, που δεν είναι άλλο από τον παραφρασμένο ύμνο της Νέας Δημοκρατίας.

«Γενναίε μου μασκοφόρε, γνωστό τραγούδι. Κάτι μου θυμίζει», τον πλησιάζει και του λέει στο τέλος της διαφήμισης μία επίσης ντυμένη αποκριάτικα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.