Έδειξαν κεφάλι σκύλου «στον αέρα»! «Πάγωσαν» οι τηλεθεατές – Βίντεο

Έδειξαν κεφάλι σκύλου «στον αέρα»! «Πάγωσαν» οι τηλεθεατές – Βίντεο

Η τηλεοπτική εκπομπή Antiques Roadshow το… παρατράβηξε στο χθεσινό επεισόδιο, με την παρουσιάστρια να κρατά λίγο πριν το φινάλε ένα κεφάλι σκύλου.

Η τηλεοπτική εκπομπή Antiques Roadshow «παίζει» στην βρετανική τηλεόραση και έχει ως θέμα τις αντίκες. Λάτρεις του… σπορ ταξιδεύουν σε διάφορα σημεία της χώρας, αλλά και στο εξωτερικό, ψάχνοντας διάφορους «θησαυρούς». Όχι, όμως, ένα… κεφάλι σκύλου!

Διότι αυτό έδειξε η εκπομπή λίγο πριν το φινάλε της χθες, Κυριακή 16.09.2018, αφήνοντας εμβρόντητους εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές!

Η παρουσιάστρια, Fiona Bruce, επισκέφθηκε το Μουσείο Τεχνολογίας στο Λέστερ. Στο τέλος του επεισοδίου, στέκεται πάνω από μία παλιά βαλίτσα, πριν βγάλει από μέσα το κεφάλι ενός κυνηγόσκυλου!

«Το βραβείο για το πιο παράξενο αντικείμενο της ημέρας, μου είπαν, παίρνει αυτό που βρίσκεται στην βαλίτσα. Δεν το έχει ξαναδεί, θα το δω μαζί σας. Είστε έτοιμοι;», λέει και ανοίγει την βαλίτσα.

Βλέποντας το… περιεχόμενο συμπληρώνει: «Είστε αλήθεια έτοιμοι;«.

Η ίδια έδειχνε σοκαρισμένη, όπως φυσικά και όλοι γύρω της, όταν κατάλαβαν τι περιείχε η βαλίτσα.

Μάλιστα, μια γυναίκα ακούστηκε να λέει: «Αυτό δεν είναι ωραίο», με την παρουσιάστρια να συμφωνεί (σ.σ. σάμπως μπορούσε να κάνει διαφορετικά;).

Αμέσως μετά, αποκάλυψε πως το κεφάλι σκύλου που κρατούσε κατασκευάστηκε προς… τιμήν ενός σκύλου που είχε πιάσει έναν εγκληματία: Τον τελευταίο άνθρωπο που απαγχονίστηκε στο Λέστερ…

Όπως είναι λογικό, στο Twitter έγινε χαμός, με τους περισσότερους χρήστες να είναι έξαλλοι με την εκπομπή, κυρίως διότι δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση για το τι επρόκειτο να προβληθεί…

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με το κεφάλι σκύλου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.