ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός «κράζει» την Κύπρο! (εικόνα)

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός «κράζει» την Κύπρο! (εικόνα)

Με σκληρά λόγια για τις συνθήκες που αντιμετώπισε ως εργαζόμενος στην Κύπρο μίλησε ο Έλληνας ηθοποιός που τα τελευταία ζούσε και εργαζόταν στο νησί, ενώ δημιούργησε και οικογένεια.

Ο άλλοτε ζεν πρεμιέ, Φίλιππος Σοφιανός ζούσε κι εργαζόταν από το 2011 στην Κύπρο, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα. Σε πρόσφατες δηλώσεις του δεν μίλησε και με τα πιο κολακευτικά λόγια για τις συνθήκες εργασίας, αλλά και τον τρόπο στησίματος των τηλεοπτικών παραγωγών στο νησί.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του προς το περιοδικό Secret ανέφερε:

«Την κατάλαβα στην Κύπρο, όπου ήταν όλα διαφορετικά. Αλλά εκεί είχα μια νέα αφετηρία ζωής. Έκανα πάλι οικογένεια και αυτό ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο να μείνω μόνιμα. Ήταν μια αναθεώρηση όλης της ζωής μου, ένα restart. Όταν έφυγα, δεν δεχόμουν προτάσεις από την Ελλάδα, το είχα κλείσει τελείως αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συνθήκες στην τηλεόραση εκεί ήταν πολύ σκληρές, γιατί οι παραγωγές στήνονταν στον αέρα. Με δυσκόλεψε αυτό, γιατί ήμουν κακομαθημένος, επειδή είχα κάνει στην Ελλάδα πολύ οργανωμένες και σοβαρές δουλειές. Αλλά έπρεπε να δεχτώ τη νέα πραγματικότητα. Τώρα που γύρισα είναι σαν ένας επαναπατρισμός. Όμως, βρήκα την Αθήνα πολύ διαφορετική από το 2011, όταν την άφησα. Βρήκα ανθρώπους σε μαρασμό και κατάθλιψη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.