ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κόβουν ώρες από την Queen Ντίνα αντί να «κόψουν» το στυλίστα της…

Κόβουν ώρες από την Queen Ντίνα αντί να «κόψουν» το στυλίστα της…

Τέλος της δεύτερης εβδομάδας προβολής του My Style Rocks και είναι σα να μην άρχισε ποτέ!

Πασχίζουν στο σταθμό να πιάσουν το 1/3 από τα νούμερα που κάνανε πέρυσι με το Τσουνάμι… Ιωάννα Τούνη, με την εκρηκτική- εγώ έχω πόσα χρόνια καριέρας- Ραμόνα Βλαντή και με την Αλεξάνδρα- επιτέλους νύφη- Παναγιώταρου που σε κάθε της εμφάνιση παραληρούσαν τα μηχανάκια!

Ολο το παιχνίδι καλείται να το παίξει η Σπυροπούλου. Μια Σπυροπούλου που ήθελε τόσο πολύ να είναι ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο! Μια Σπυροπούλου που έφτασε μέχρι Άγιο Δομίνικο προκειμένου να «εξαγνιστεί», όπως πολλοί αναφέρουν, αλλά φαίνεται το «κοστούμι» είναι μεγάλο και τα ρούχα που της φοράνε υπερβολικά μικρά!

Είμαστε στην δεύτερη εβδομάδα και μετράμε με ακρίβεια τα βηματάκια στο πλατό! Λες κι αν κάνει ένα παραπάνω θα την κόψει η επιτροπή. Κι αυτό το styling! Είμαστε πεπεισμένοι πλέον ότι ένα κάποιο μίσος, ένα κάτι περίεργο υπάρχει μεταξύ Κωνσταντίνας και λοιπής ενδυματολογικής ομάδας!

Και σαν να μην έφταναν αυτά… μειώνονται και οι ώρες προβολής της!

Η είσοδος της νέας καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ «Οσο έχω εσένα» από την ερχόμενη Δευτέρα, έχει αντίκτυπο στο ριάλιτι μόδας του καναλιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, θα περικοπεί η εκπομπή της Ντίνας, η οποία ξεπερνά αυτή τη στιγμή τις τρεισήμισι ώρες ανούσιας προβολής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.