ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Ελληνοφρένεια»: Επιστροφή στις οθόνες – Που θα την δούμε (βίντεο)

«Ελληνοφρένεια»: Επιστροφή στις οθόνες – Που θα την δούμε (βίντεο)

Η ώρα του Τσολιά να επιστρέψει δυναμικά ήρθε, μετά το ξαφνικό τέλος της «Ελληνοφρένειας» από τον ALPHA και το μη δέσιμο του γλυκού στην ΕΡΤ.

Αυτή τη φορά σε digital μορφή. Η διάσημη εκπομπή μετακομίζει στη «Digital Minds», με το κοινό να έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει το δηλητηριώδες χιούμορ του Τσολιά μέσω YouTube!

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Digital Minds, υποδέχεται την ‘Ελληνοφρένεια’ στο δίκτυό της. Με ιστορία που μετρά σχεδόν 20 χρόνια σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, η ‘Ελληνοφρένεια’ περνάει σε μία νέα digital εποχή.

Το κοινό θα έχει πλέον την ευκαιρία να απολαμβάνει τον αγαπημένο Τσολιά και το καυστικό χιούμορ της γνωστής σατιρικής ομάδας, μέσα από αρχειακό υλικό, νέα πρωτότυπα videos, special projects και Livestream shows που ανεβαίνουν αποκλειστικά στο κανάλι της ‘Ελληνοφρένειας’ στο YouTube».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.