ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

GNTM: Συγκίνησε τους κριτές η 20χρονη Άννα που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο (βίντεο)

GNTM: Συγκίνησε τους κριτές η 20χρονη Άννα που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο (βίντεο)

Μία εικοσάχρονη καλλονή συγκίνησε την κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model.

Η 20χρονη Άννα δεν γνώρισε ποτέ τη μητέρα της και ο μπαμπάς της δεν ήταν το ιδανικό πρότυπο πατέρα και στα 12 χρόνια της μπήκε σε ορφανοτροφείο. Δεν έχει οικογένεια και οι φίλοι της είναι η… οικογένειά της, τόνισε στο ριάλιτι μόδας!

Η Άννα είπε μεταξύ άλλων: «Ήμουν λίγο άτυχη γιατί δεν γνώρισα ποτέ τη μητέρα μου και ο μπαμπάς μου δεν ήταν το ιδανικό πρότυπο πατέρα κι έτσι ήρθα εδώ, στο Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα”. Είναι ο χώρος που μεγάλωσα από τα 12 και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Ιδανική οικογένεια είναι να έχεις ένα πιάτο φαγητό έτοιμο, να μην σκέφτεσαι τα ρούχα, να μην έρχεσαι σε σύγκριση με τα άλλα παιδιά και να νιώθεις ότι κάπου υστερείς».

Η Άννα μπήκε στην οντισιόν ενθουσίασε τους κριτές, ιδίως όταν εμφανίσθηκε με μαγιό.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενθουσιάστηκε με την γλυκύτητα του κοριτσιού και της είπε: «Έχεις στήριξη από την οικογένειά σου; Αν δηλαδή προχωρήσει αυτό, είσαι σίγουρη, μπορείς να το κάνεις;» και τότε η νεαρή κοπέλα εξήγησε στους κριτές ότι δεν έχει οικογένεια και οι φίλες της είναι η οικογένειά της, που είχαν πάει μαζί της στην οντισιόν για να της δώσουν θάρρος!

Δείτε το σχετικό βίντεο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.