Η ατάκα του Κουδουνάρη άφησε «κόκαλο» τη Σπυροπούλου!(βίντεο)

Η ατάκα του Κουδουνάρη άφησε «κόκαλο» τη Σπυροπούλου!(βίντεο)

Τα παπούτσια που επέλεξε να φορέσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks δεν άρεσαν και τόσο πολύ στον Δημήτρη Αργυρόπουλο, ο οποίος κατά την είσοδό του έκανε παρατήρηση στην παρουσιάστρια.

Την καλή… ατάκα, όμως, την είχε ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος άφησε “κόκαλο” την Σπυροπούλου.

«Είναι πολύ ωραίο item, όχι παπούτσι» της είπε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η παρουσιάστρια απάντησε: «Να σου πω κάτι, δεν θα πάθω και φλεβίτιδα, Δημήτρη μου. Είναι πολύ βολικά αυτά τα παπούτσια. Να ξέρετε ότι λαμβάνω υπόψιν μου τις παρατηρήσεις σας, αλλά δεν τις εφαρμόζω».

ΣΤ.Κ.: Ήρθε η στιγμή να μάθεις να ντύνεσαι σε αυτή την εκπομπή!

Κ.ΣΠ.: Δεν έμαθα;

ΣΤ.Κ.: Είσαι σε καλό δρόμο!

Κ.ΣΠ.: Έχουμε 68 εκπομπές!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.