Η Ελεωνόρα Μελέτη επιστρέφει επίσημα «Μετά τα μεσάνυχτα»

Η Ελεωνόρα Μελέτη επιστρέφει επίσημα «Μετά τα μεσάνυχτα»

Στα τηλεοπτικά δρώμενα επιστρέφει η Ελεονώρα Μελέτη με νέα μεταμεσονύχτια εκπομπή. Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της εκπομπής της και ο Alpha εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση. Για πρώτη φορά γίνονται γνωστές λεπτομέρειες για την εκπομπή που θα παρουσιάσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τι κοινό έχει ένας κατηγορούμενος για φόνο και μια λαμπερή ηθοποιός; Ένας διάσημος τραγουδιστής με ένα θύμα κακοποίησης; Άνθρωποι με παραβατική συμπεριφορά και άνθρωποι της διπλανής πόρτας;Όλοι έχουν κάτι να διηγηθούν. Το ρολόι δείχνει «Μετά τα μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής, πρόσωπα της επικαιρότητας για να ξεδιπλώσουν τη νύχτα τις ιστορίες που δεν ακούστηκαν το πρωί. Η Ελεονώρα Μελέτη, με την ιδιαίτερη ματιά και την ανατρεπτική της άποψη, επιστρέφει στη μικρή οθόνη κάθε Τρίτη & Τετάρτη, 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.