Το Big Brother επιστρέφει στη μικρή μας οθόνη – Ποιο κανάλι ετοιμάζει το come back

Το Big Brother επιστρέφει στη μικρή μας οθόνη – Ποιο κανάλι ετοιμάζει το come back

Έχουμε δει τόσα ριάλιτι στα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης που η επιστροφή του Big Brother θα μας ακουγόταν σαν κακόγουστη φάρσα, κι όμως, ο Ant1 φαίνεται ότι είναι τόσο κοντά στο να δούμε και πάλι το ριάλιτι στη μικρή μας οθόνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του ριάλιτι, που όπως δείχνουν τα πράγματα θα προβληθεί μετά το τέλος του «Nomads», που σημαίνει ότι θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2019.

Αν πραγματικά συμβεί τότε θα είναι η πέμπτη φορά που θα έχει έρθει στην Ελλάδα το συγκεκριμένο φορμάτ.

Οι δύο πρώτες φορές ήταν στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο ως Big Brother, ενώ στη συνέχεια σε μία άλλη εκδοχή προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το «The Wall» με τον παρουσιαστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αργότερα ήρθε το «Big Mother» που μετανονομάστηκε σταδιακά σε «Big Brother» με παρουσιάστρια την Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ αρκετά χρόνια αργότερα,το 2010, μετακόμισε με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.