ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

GNTM: Έπαθε πανικό στην πισίνα – Έτρεξε κοντά της ο διασώστης! (βίντεο)

GNTM: Έπαθε πανικό στην πισίνα – Έτρεξε κοντά της ο διασώστης! (βίντεο)

Μια εμπειρία της από το παρελθόν την εμποδίζει να μπαίνει στο νερό. Όπως αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά, η Σοφία Ζαχαριάδου λίγο έλειψε να πνιγόταν όταν ήταν μικρή. Η δοκιμασία της φωτογράφησης μέσα στην πισίνα, αποδείχτηκε πραγματική δοκιμασία για εκείνη.

«Όταν πάτησα το πόδι μου μέσα στην πισίνα, νόμιζα ότι θα φύγω από εγκεφαλικό. Δεν μπορούσα να προχωρήσω προς τα κάτω. Είχε θολώσει τόσο πολύ το μυαλό μου και φοβόμουν τόσο πολύ να μπω μέσα στο νερό που ζήτησα από τον διασώστη να έρθει αν μπορεί και να με πάει προς τα μέσα», είπε η Σοφία Ζαχαριάδου, η οποία έμεινε αρκετή ώρα μέσα στο νερό προσπαθώντας να βρει το κουράγιο να βουτήξει μέσα και το κεφάλι της.

«Το καημένο, έχει πανικό με το νερό. Παθαίνει κρίσεις πανικού γιατί όταν ήταν μικρή παραλίγο να πνιγεί», σχολίασε η Βίκυ Καγιά βλέποντας την προσπάθεια της.

Παρά το κουράγιο που της έδωσε και η μέντοράς τους Έλενα Χριστοπούλου, η Σοφία δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη διαδικασία. «Μου είχε κοπεί η ανάσα. Η καρδιά μου ξεκίνησε να χτυπά πάρα πολύ γρήγορα. Τα χέρια μου είχαν μουδιάσει. Είχε στεγνώσει το λαρύγγι μου. Πραγματικά νόμιζα ότι θα πεθάνω», εξομολογήθηκε η Σοφία Ζαχαριάδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.