ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

GNTM: Ξέσπασε η Ειρήνη Ερμίδου με την αποχώρηση!- «Ας κρατήσουν τα άλλα εκεί τα ζώα!» (βίντεο)

GNTM: Ξέσπασε η Ειρήνη Ερμίδου με την αποχώρηση!- «Ας κρατήσουν τα άλλα εκεί τα ζώα!» (βίντεο)

Τα κορίτσια έχουν χωριστεί σε ομάδες μέσα στο σπίτι του GNTM και είναι ώρες που μοιάζει πως όλα κρέμονται από μια κλωστή για να έρθουν στα χέρια. Η Μικαέλα Φωτιάδου, η Εύη Ιωαννίδου και η Μέγκι Ndrio έχουν προκαλέσει από την αρχή αντιδράσεις αφού συνήθως κάθονται παράμερα και σχολιάζουν τις άλλες παίκτριες, θεωρώντας πως ο τίτλος του παιχνιδιού ανήκει σε μία από αυτές.

Δεν άφησαν ασχολίαστη ούτε την αποχώρηση της Ιωάννας Δεσύλλα, που έτσι κι αλλιώς «τιμωρήθηκε» από τους κριτές για τη στάση της. «Ήταν λες και βαριόταν. Εμφανίζεσαι σε μια κριτική επιτροπή και ήταν έτσι σαν να λέει: «Οκ, εγώ σας έχω». Πρώτη αποχώρηση δεν εμφανίζεσαι με αυτό το υφάκι», σχολίαζε η Εύη Ιωαννίδου, με το επόμενο πλάνο να δείχνει την Ειρήνη Ερμίδου εκνευρισμένη τόσο με την αποχώρηση της φίλης της από το GNTM, όσο και από την συμπεριφορά των τριών…

«Αχ μ@@@κα νευριάζω τόσο πολύ. Ας κρατήσουν τα άλλα εκεί τα ζώα», ακούστηκε να λέει η Ειρήνη Ερμίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.