ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Nomads αλά Κουρούτα: Ολα γυρίζονται δίπλα στους τουρίστες- Φοβερή «απομόνωση» των παικτών! (φωτο)

Nomads αλά Κουρούτα: Ολα γυρίζονται δίπλα στους τουρίστες- Φοβερή «απομόνωση» των παικτών! (φωτο)

Θυμάσαι που πέρσι, στο Survival Secrets τα γυρίσματα του οποίου λάμβαναν χώρα στην παραλία της Κουρούτας στην Ηλεία, βλέπαμε λουόμενους και οι παίκτες ζούσαν δίπλα σε σπίτια;

Το NOMADS Μαδαγασκάρη κάτι μας θύμισε στο χθεσινοβραδινό του επεισόδιο. Βλέπεις ο αγώνας χάντμπολ ανάμεσα στις δύο ομάδες για την επικράτεια στη σαβάνα ή το νησί, έλαβε χώρα σε μια θελτικότατη παραλία, στην οποία εκτός από τους παίκτες, υπήρχαν και πολλοί τουρίστες.

Ανάμεσα στα πλάνα του αγώνα, βλέπαμε σκαφάκια, λουόμενους ενώ στο μακρινό πλαϊνό πλάνο, είδαμε και ομπρέλες και τουριστικά καλυβάκια, σε βαθμό που θα βάζαμε το χέρι μας στη φωτιά, πως μετά τον αγώνα, οι παίκτες δροσίστηκαν και με μια γρανίτα στην απίθανη όπως φαίνεται από τις οθόνες μας παραλία!

Το μόνο σίγουρα είναι πως δεν μιλάμε για απομόνωση των παικτών του Nomads!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.