ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

GNTM: Οταν η Μέγκι από Αλβανίδα δήλωνε… Μιλανέζα!- Κλαίνε και οι πέτρες! (βίντεο)

GNTM: Οταν η Μέγκι από Αλβανίδα δήλωνε… Μιλανέζα!- Κλαίνε και οι πέτρες! (βίντεο)

Χαμό έχει προκαλέσει αυτό το κορίτσι με την πολλές εθνικότητες, η Μέγκι Ντρίο! Μόλις βγήκε από το Greece’ s Next Top Model και σίγουρα δε θα έχει χάρηκε όταν άνοιξε το τηλέφωνο της και τα social media.

Ήταν, κι απ΄οτι φαίνεται θα συνεχίσει, η πιο αμφιλεγόμενη παίκτρια. Μελιστάλαχτη, λίγο παραπάνω ισχυρογνώμων και πάνω απ΄ όλα με το χαμόγελο! Είχε κάνει κι αυτή πόσα πράγματα, βλέπε Ηλιάνα, δικηγορία, top top top modeling, μιας και είχε αναδειχθεί σε Μις Μακεδονία 2013, και δε συμμαζεύεται.

Επεσε κι αυτή στην ίδια λούμπα που έπεσαν πόσες σταρ της Ελλάδας.

Αντί να είναι περήφανη για την καταγωγή της, όποια κι αν είναι αυτή, συστηνόταν ως Μιλανέζα αντί για Αλβανίδα!

Δυστυχώς τα βίντεο μένουν και σε ακολουθούν!

Η Μέγκι λοιπόν βρέθηκε καλεσμένη πριν από τρία χρόνια αυτοσυστήθηκε ως Μέγκι Ανδρέου ενώ σε ό,τι αφορά την καταγωγή της, πέρασε στα… ψιλά ότι είναι από την Αλβανία, τονίζοντας περισσότερο τις ρίζες της από Ιταλία και συγκεκριμένα από το Μιλάνο που οφείλει στη μητέρα της.

Για να μην πιάσουμε και το θέμα της ηλικίας που όλες είναι 223! Χρόοοονια τώρα!

Είπε ότι ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία μόλις 13 ετών και την ημέρα της τηλεοπτικής της συνέντευξης, ήδη μετρούσε 11 χρόνια ζωής στη χώρα μας. Όμως, όταν ρωτήθηκε πόσο χρονών είναι, δήλωσε… 22 παρόλο που αριθμητικά, σύμφωνα με τις προηγούμενες δηλώσεις της, δεν βγαίνουν τα νούμερα! Όπως και να έχει, η Μέγκι αποθεώθηκε από τον παρουσιαστή στην εκπομπή όπου βρέθηκε.

Δείτε απόσπασμα από την εν λόγω εκπομπή…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.