ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Survivor-διαρροή: «Βόμβα» με την Τζούλια Αλεξανδράτου θέλει να ρίξει ο Ατζούν

Survivor-διαρροή: «Βόμβα» με την Τζούλια Αλεξανδράτου θέλει να ρίξει ο Ατζούν

Αποφασισμένος το φετινό Survivor είναι το πιο επιτυχημένο παρά ποτέ είναι ο Ατζούν Ιλιτζάλι και φαίνεται πως για αυτό τον στόχο θα επιστρατεύσει κάθε δυνατό… όπλο.

Κρούση από την παραγωγή του Survivor και του ΣΚΑΙ έχει δεχτεί η Τζούλια Αλεξανδράτου!

Το πασίγνωστο μοντέλο την τελευταία διετία δέχεται ασφυκτικές πιέσεις για να ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο!

Η παραγωγή είχε προσελκύσει την Τζούλια και στα προηγούμενα 2 ριάλιτι όμως είχε λάβει αρνητική απάντηση! Λέγεται ότι έχει μια οικονομική πρόταση στα χέρια της που δύσκολα μπορεί να αρνηθεί αλλά φαίνεται πως ακόμα δεν έχει πει το ναι!

Από εκεί και πέρα οι αιτήσεις συμμετοχής για τον τρίτο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ ξεκίνησαν να φτάνουν στο κανάλι, με τα ονόματα των «Διασήμων» που έχουν πέσει στο τραπέζι να έχουν αρχίσει να συζητιούνται στο διαδίκτυο.

Μετά την Έλλη Παπαγγελή, η οποία φέρεται να είπε «όχι» στο «Nomads» λόγω του ότι είχε δώσει τα χέρια για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, σειρά είχε ένα ακόμα πολυσυζητημένο όνομα να ακουστεί για το παιχνίδι. Ο Κώστας Καραφώτης!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή ένα ακόμα όνομα που πολιορκούν από την παραγωγή του παιχνιδιού και πρόκειται παλαίμαχο παίκτη του Παναθηναϊκού του οποίου η συμμετοχή στο ριάλιτι -αν τελικά το deal κλείσει- θα ταράξει τα νερά είναι και αυτό του 37χρονου σήμερα Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος μπορεί να αρνήθηκε την πρόταση για τους δύο προηγούμενους κύκλους, φέτος όμως, μάλλον θα το σκεφτεί πολύ καλύτερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.