ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

GNTM: Ο έρωτας που μετέτρεψε τη φιλία της Μέγκι και της Αννας Αμανατίδου σε…έχθρα

GNTM: Ο έρωτας που μετέτρεψε τη φιλία της Μέγκι και της Αννας Αμανατίδου σε…έχθρα

Η Μέγκι Ντρίο ήταν σίγουρα μια από τις πιο εκρηκτικές προσωπικότητες του GNTM. Και ενώ είχε κόντρα με όλες, ακόμη και με τις φίλες της από την τριάδα της φωτιάς Εύη Ιωαννίδου και Μικαέλα Φωτιάδου, μια κόντρα ξεχώρισε: Αυτή με την Αννα Αμανατίδου, την οποία κατέκρινε για ότι και να έκανε.

Τα κορίτσια στα επεισόδια φάνηκε ότι δεν γνωρίζονταν. Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική. Και γνωρίζονταν και μάλιστα πάρα πάρα πολύ καλά.

Η Αμανατίδου ήταν αυτή που έκανε ότι πρώτη φορά είδε την Μέγκι στο σπίτι του GNTM και η Μέγκι το συνέχισε στην πορεία, χωρίς να δίνει σημάδια αναγνώρισης για τη συμπαίκτριά της.

Σύμφωνα με το Ciao Μέγκι Ντρίο και η Άννα Αμανατίδου γνωρίστηκαν το 2014 στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Star Θεσσαλία, εκεί όπου η Άννα Αμανατίδου στέφθηκε Μις Θεσσαλία και την κορδέλα της έδωσε η Μις Κύπρος 2012, Τζώρτζια Γεωργίου. Εκεί χτίστηκε αρχικά η φιλία μεταξύ των κοριτσιών, της Μέγκι και της Αννας, διότι όλα ξεκίνησαν φιλικά ανάμεσα τους πριν εξελιχθούν στην κόντρα του σήμερα. Και μάλιστα η Μέγκι φρόντισε, όπως η ίδια είπε, να δώσει και δουλειές στην Θεσσαλονικιά εστεμμένη, καθώς οι δύο τους έκαναν τότε πολλή παρέα.

Τι άλλαξε όμως και οι δύο άλλοτε κολλητές φίλες έγιναν αντίπαλες και βγήκε τόση έχθρα ανάμεσα τους;

Όλα άλλαξαν όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες λίγο καιρό πριν οι δύο τους αποφασίσουν να μπουν στο παιχνίδι. Και η αιτία αυτής της μεγάλης αλλαγής στη σχέση τους ήταν ένας… έρωτας. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, στη Θεσσαλονίκη η Μέγκι ήταν ερωτευμένη με έναν νεαρό και οι δύο τους έβγαιναν στην ίδια παρέα με την Αννα Αμανατίδου.

Όταν η Μέγκι χώρισε στενοχωρήθηκε πάρα πολύ και μοιραζόταν τον πόνο της, μεταξύ άλλων και με τη φίλη της Άννα. Λίγο καιρό μετά όμως η Αννα Αμανατίδου, φέρεται να άρχισε να κυκλοφορεί με τον ίδιο νεαρό σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, κάτι που έκανε έξαλλη τη Μέγκι και τότε, όπως ήταν αναμενόμενο, ήρθε η οριστική ρήξη και το τέλος αυτής της σύντομης φιλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μέγκι δεν συγχώρησε ποτέ τη φίλη της και όπως όλα δείχνουν δεν θα τη συγχωρήσει και ποτέ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.