Αποκαλυπτική Αννίτα Πάνια: «Έφυγα από το Open γιατί…» – Σε ποιο κανάλι πάει – Αύριο η πρεμιέρα (βίντεο)

Αποκαλυπτική Αννίτα Πάνια: «Έφυγα από το Open γιατί…» – Σε ποιο κανάλι πάει – Αύριο η πρεμιέρα (βίντεο)

Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του καναλιού Νέο Έψιλον, με την εκπομπή Annita Airlines, η οποία κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 16:30. Την παρουσιάστρια συνάντησε η Τίνα Μεσσαροπούλου για το Happy Day και μίλησαν για πολλά…

Η ηλικία της

«Κοντεύω τα 50 να ξέρεις! Προχθές το κατάλαβα δεν το είχα καταλάβει, είχα μείνει στα 48 κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν με έχει πιάσει κρίση ηλικίας το μόνο που με πιάνει τώρα είναι, μην ψοφήσω και πάθω τίποτα και δεν έχει το παιδί μου εμένα δίπλα του. Κατά τ’ άλλα δεν έχω θέμα».

Η αποχώρηση από το Open

«Έφυγα κουρασμένη από εκεί γιατί είχαμε ταλαιπωρηθεί πολύ κάποιοι άνθρωποι εκεί με όλα αυτά τα εσωτερικά, διαδικαστικά… Με γεγονότα τα οποία είναι κουραστικά και ψυχοφθόρα, τύπου κανονίζουμε κάτι για να είμαστε εκεί, έχουμε δώσει τα χέρια και τελευταία στιγμή σαν να μην έγινε τίποτα και όλως τυχαίως μαθαίνεις Ιούνιο μήνα. Αυτά τα πράγματα είναι ψιλοπερίεργα και λες κάποια στιγμή δεν έχει πλάκα.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.