ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τηλεοπτική «βόμβα» από το OPEN TV: Το «X-Factor» που «έκλεψε» από τον ΣΚΑΪ – Ο ρόλος των Βανδή, Πάολας & Τάμτας

Τηλεοπτική «βόμβα» από το OPEN TV: Το «X-Factor» που «έκλεψε» από τον ΣΚΑΪ – Ο ρόλος των Βανδή, Πάολας & Τάμτας

Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία για το Open TV, που έβγαλε «άσο απ’ το μανίκι», στην προσπάθεια του να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τις συνεχόμενες «χαμηλές πτήσεις» στην τηλεθέαση.

Σύμφωνα μεπληροφορίες,δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του κορυφαίου μουσικού ριάλιτι «X-Factor», μέσα στο 2019, από τη συχνότητα του Open, με τους υπεύθυνους της παραγωγής να ετοιμάζουν… μεγάλες εκπλήξεις.

Υπενθυμίζεται ότι το γνωστό σόου που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε όσες χώρες έχει προβληθεί, έχει φιλοξενηθεί για δύο σεζόν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, και άλλες δύο από τον ΣΚΑΪ.

Το «δυνατό χαρτί» όμως για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, δεν είναι άλλο από το όνομα της παρουσιάστριας, που θα είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή. Ενώ, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ… οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εκεί, αφού την ομάδα των κριτών θα συμπληρώσουν και άλλα «βαριά ονόματα» της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Μία από αυτές τις εκπλήξει,ς είναι και η ενδεχόμενη συμμετοχής της Πάολας σε ρόλο κριτή. Στην ίδια θέση υπάρχει πιθανότητα να δούμε και την Τάμτα για ακόμα μία σεζόν. Πρόκειται για μία παραγωγή διόλου φθηνή, μιας και το κανάλι έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, εάν όλα πάνε καλά το «X Factor» θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού τον Φεβρουάριο του 2019, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν σε μερικές ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.