ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

My Style Rocks: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε (βίντεο)

My Style Rocks: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε (βίντεο)

Στο Gala του My Style Rocks είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά show με θέμα «Wings & Feathers», φτερά και πούπουλα. Μαζί τους έκανε πασαρέλα με μία ιδιαίτερη εμφάνιση και η Νικολέττα Ράλλη, που πήρε τη θέση του τέταρτου κριτή.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Mπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος καλούνται και πάλι να βρουν την πιο στιλάτη – προχωρημένη εμφάνιση, ενώ τα κορίτσια απογείωσαν το styling με τις επιλογές τους. Νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και κέρδισε 2.500 ευρώ.

Στη συνέχεια ήρθε η δύσκολη ώρα της αποχώρησης. Τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσαν οι Μαρία Λέκα, Τζίνα Δημητρακοπούλου, Κωνσταντίνα Σουλτάτη. Οι παίκτριες έσωσαν τη Μαρία κι έτσι η Τζίνα και η Κωνσταντίνα βρέθηκαν απέναντι από τους κριτές.

Η κριτική επιτροπή αποφάσισε πως από το My Style Rocks πρέπει να αποχωρήσει η Τζίνα Δημητρακοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.